Ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση πίσω από την επίθεση στον Αμίρ: “Θα ακολουθήσει σειρά από επιθέσεις σε μουσουλμανικούς στόχους. Θα χυθεί αίμα

Με τηλεφώνημά του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μέλος της ομάδας «Εθνική Αντιστασιακή Οργάνωση Κρυπτεία», που ανέφερε πως ένας «συναγωνιστής» της οργάνωσης πήρε μέρος στην επίθεση που έγινε στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ.

Μάλιστα, έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα πως θα ακολουθήσουν και άλλες επιθέσεις σε μουσουλμάνους, λέγοντας πως «θα χυθεί αίμα!». Σχετικά με το εάν η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του μικρού Αφγανού απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, αλλά δεν δίστασε να πει πως ακόμη και μια από τις πέτρες σκότωνε τον 11χρονο, θα ήταν απλά «ένα μήνυμα».

«Θα ακολουθήσει σειρά από επιθέσεις σε μουσουλμανικούς στόχους. Ανάμεσά μας είναι στρατιωτικοί και πρώην στρατιωτικοί αλλά πάνω απ’ όλα Έλληνες οικογενειάρχες και χριστιανοί. Θα ακούσετε ξανά από εμάς. Η επίθεση στον Αμίρ ήταν μόνο η αρχή», δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο». Σε ερώτηση αν είναι νεοναζί, το μέλος της ομάδας «Κρυπτεία» το αρνήθηκε, προσθέτοντας μάλιστα πως «αυτά έκανε ο Κολοκοτρώνης στους αλλόθρησκους»!

agonaskritis.gr