Ο Στρατός θα κάνει συλλήψεις πολιτών

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την έγκαιρη δημόσια τοποθέτηση του είχε πάρει θέση τονίζοντας στο κείμενο του «Η εισβολή στο Πεντάγωνο και η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Αμφισβήτησης των «Εθνικών Συμφερόντων» και Συμμαχιών!
«Η εισβολή συνιστώσας του κινήματος στο Υπουργείο Άμυνας, αποτέλεσε την αφορμή ώστε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, καθεστωτικά μέσα και στρατευμένοι καθεστωτικοί διανοούμενοι να εκφράσουν όλη την πολεμοκαπηλεία, τον εθνικισμό και τον ολοκληρωτισμό τους

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δήλωσε ότι θα έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του και δεν μπορεί να συνεχίζεται ο κακώς εννοούμενος, ακτιβισμός. Ουσιαστικά, το θέμα που έθεσαν είναι η Απαγόρευση της αμφισβήτησης του σύγχρονου Μεγαλοϊδεατιμού της άρχουσας τάξης».
Τόσο ο διάλογος που εξελίσσεται μεταξύ των αστικών προπαγανδιστικών επιτελείων, το σύνολο του αστικού πολιτικού-δημοσιογραφικού-στρατιωτικού κατεστημένου όχι μόνο μας δικαιώνει, αλλά αποκαλύπτει ότι σχεδιάζεται και πρόκειται άμεσα να υλοποιηθεί μια ΚΟΜΒΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στην εφαρμογή των Δογμάτων Πολέμου Καταστολής στην αντιμετώπιση του εχθρού λαού-εσωτερικού εχθρού, η ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΩΝ από στρατιωτικές δυνάμεις.
Αυτό αποδεικνύει η ακροδεξιά εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο κείμενο της  ‘Πεντάγωνο: Σχέδιο για να μπορούν να γίνονται συλλήψεις».
Στο άρθρο τονίζεται ότι αλλάζει ο κανονισμός φύλαξης του Πενταγώνου, προκειμένου οι δυνάμεις ασφαλείας να μπορούν να κάνουν και συλλήψεις πολιτών… Επί της παρούσης, πάντως, αποφασίστηκε να ενισχυθούν οι δυνάμεις ασφαλείας και με στελέχη εκπαιδευμένα στην καταστολή πλήθους. Το θέμα των συλλήψεων εντός του Πενταγώνου από τις στρατιωτικές Αρχές έθιξε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ζητώντας μάλιστα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όταν έρθει τέτοια πρόταση, να την υπερψηφίσουν. Σύμφωνα με τα ισχύοντα, οι στρατιωτικοί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συλλήψεις, παρά μόνο να λειτουργούν αποτρεπτικά. Σημειώνεται ότι απαγορεύεται η είσοδος μη εχόντων άδεια σε στρατιωτικές μονάδες, όπως είναι και το Πεντάγωνο. Με εντολή ΓΕΕΘΑ μετακινείται στην πύλη του Πενταγώνου ομάδα του Τμήματος Αμέσου Επεμβάσεως, που είχε εκπαιδευτεί και υπάρχει εντός του υπουργείου Εθνικής Αμυνας μετά την εισβολή του 2012 από ναυτεργάτες του Σκαραμαγκά. Η ομάδα αυτή είναι εκπαιδευμένη και διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως ασπίδες, κλομπ, κράνη και ειδικά προστατευτικά για τα μέρη του σώματος. Ενδέχεται, λοιπόν, να χορηγηθούν και χειροπέδες, προκειμένου να τις περνούν στους εισβολείς. Η επόμενη κίνηση θα είναι να τους παραδίδουν στην Αστυνομία, που θα αναλάβει να φρουρεί τον εξωτερικό χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
ΠΗΓΗ: www.dimokratianews.gr
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα και επιχειρεί να αποκαλύψει τα ευρύτερα κατασταλτικά σχέδια του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο: Θυμίζουμε ότι όταν είχε αποκαλυφθεί η Άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, ο ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος και το Υπουργείο Άμυνας είχαν απαντήσει ότι πρόκειται για Νατοϊκή άσκηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, για εκπαίδευση στρατιωτικών μονάδων στην Καταστολή Πλήθους ώστε να αντιμετωπίσουν ανάλογες καταστάσεις στις αποστολές εκτός συνόρων που συμμετέχει ο Ελληνικός Στρατός.
Αποκαλύπτεται τώρα, ναι ή όχι, ότι είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όταν κατάγγελλε ότι ο Ελληνικός Στρατός προετοιμάζεται να στραφεί εναντίον των κοινωνικών κινημάτων τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων;
ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο: πρόκειται για μια ευκαιριακή κατασταλτική προσέγγιση της Ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας ή πρόκειται για εφαρμογή των Δογμάτων του ελληνικού στρατού, για τον σύγχρονο ρόλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων;Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει το Δόγμα του ελληνικού στρατού και μάλιστα η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έχει ασκήσει κριτική σε δυνάμεις που περιχαρακώνουν την αντίληψη τους σε «εθνικές αυταπάτες», Αρνούνται να δουν και να Αντιταχθούν στον Στρατό ως ταξικό κατασταλτικό μηχανισμό, ως μηχανισμό Υπέρτατης Βίας και αστικής Ταξικής κυριαρχίας. Θυμίζουμε: 
Το ΚΚΕ γνωρίζει το Δόγμα του Ελληνικού Στρατού; Γνωρίζει τι κάνουν οι Μισθοφόροι των Κατασταλτικών Μηχανισμών;http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΕΡΩΤΗΜΑ 3ο: πρόκειται για μέτρα που εξετάζεται η εφαρμογή τους μόνο στο Πεντάγωνο;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πρόκειται εντός των ημερών να αποκαλύψει ότι σε συγκεκριμένα στρατόπεδα ελήφθησαν αντίστοιχα μέτρα και οι φαντάροι εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπιση αντίστοιχων σεναρίων επίθεσης ώστε να εθιστούν στην αίσθηση ότι Απειλούνται από τον εσωτερικό εχθρό και πρέπει να προασπίσουν το έθνος και έναντι των εσωτερικών ασύμμετρων απειλών!  
ΕΡΩΤΗΜΑ 4ο: πρόκειται η δράση του Στρατού ως Δύναμη Καταστολής Πλήθους ο οποίος προβαίνει σε συλλήψεις πολιτών να περιοριστεί στις πύλες του Πενταγώνου;
ΟΧΙ. Απαιτούν ο Στρατός να δρα ως κατασταλτική δύναμη που κάνει συλλήψεις πολιτών ΠΑΝΤΟΥ.
Είτε είναι η 16η Μεραρχία που κυνηγά πρόσφυγες στον Έβρο, η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία μαζί με τα φασισταριά των Λεσχών Εφέδρων που στρέφονται κατά της μειονότητας, ο Στρατός και η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ που επιτίθενται σε αγωνιστές που εναντιώνονται στις ιδιωτικοποιήσεις (βλέπε ΔΕΗ).
Εξάλλου, ο Πάνος Καμμένος και ο Δημήτρης Βίτσας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζουν και εμβαθύνουν τον κατασταλτικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων όπως τον επέβαλαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπως τον συμφώνησαν στο πλαίσιο των ΝΑΤΟ-ΕΕ για να επιβάλλουν τα κοινά αστικά ταξικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αλήθεια το τι έκανε ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος το ξέχασαν; Οι ίδιες στρατιωτικές δυνάμεις που φύλαγαν το Πεντάγωνο βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας. 
Τους θυμίζουμε λοιπόν τα έργα τους:

Πρώτον, η κυβέρνηση μετέτρεψε σε Φρούριο το Πεντάγωνο και μετέφερε στην Αθήνα την Νατοϊκή 71ηΤαξιαρχία για να εφαρμόσει όλες τις μεθόδους Καταστολής Πλήθους, στις οποίες εκπαιδεύεται, μετά την εισβολή των απλήρωτων και εκ περιτροπής εργαζόμενων -1 φορά τη βδομάδα-εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, των συμβάσεων της μίζας του Τσοχατζόπουλου, που αθώωσαν αρχικά οι βουλευτές της ΝΔ και οι Βενιζέλος-Λοβέρδος, ενώ ο πρώην ΥΕΘΑ Βενιζέλος υπέγραψε την σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης στο Σάφα, ιδιωτικοποίηση με άρωμα Γερμανίας, που τώρα οι εργαζόμενοι εισπράττουν τις δραματικές συνέπειες. Μέτρα που λήφθηκαν και ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα, όταν απαγορεύτηκαν ο διαδηλώσεις κηρύττοντας ουσιαστικά Στρατιωτικό Νόμο! 
Δεύτερον, η Ζ’ ΜΑΚ και η Στρατονομία στάλθηκαν από τους ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο και τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο εναντίον της συγκέντρωσης των συνδικαλιστικών ενώσεων των στρατιωτικών, που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, αντιμετωπίζοντας τους ως «Ασύμμετρη Απειλή». Κάνοντας πράξη το διαχωρισμό μεταξύ μάχιμων-μη μάχιμων στρατιωτικών, μετατρέποντας σε Πραιτοριανούς τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που έχει εξαγοράσει με κάποια επιπλέον επιδόματα. http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα δημοσιεύματα της Κυριακής 26ης Νοεμβρίου 2017, η όξυνση της καταστολής και οι αυταρχικές διεργασίες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι τμήματα του ίδιου παζλ του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.Εντάσσονται στην νέα φάση της αστικής καπιταλιστικής ανάπτυξης, στους νέους πολεμικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στην επιβολή των στρατηγικών αστικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το σύνολο του αστικού κόσμου για να διεκδικήσουν ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα-ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ στην περιοχή απαιτούν «εθνική ενότητα», την υποταγή του κόσμου της εργασίας ακόμη και με το ΦΟΒΟ, την Κρατική Τρομοκρατία στους πολεμικούς τους τυχοδιωκτισμούς σε ρόλο ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ!  
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνικής Ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437