Η αγωνίστρια και το πολιτικό σκουλήκι

Πρεζάκι της δημοσιότητας και βρισκόμενος στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, παρά τις προσπάθειες του, ο «πηδηχταράς» Πέτρος Τατσόπουλος συνεχίζει με τα γραφόμενα του να μας δείχνει πόσο βρομερό υποκείμενο είναι, προκαλώντας μας τάσεις εμετού.  

Και αυτή την φορά, όντως ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιολογία και κρετινισμό. Απ’ το «χαζοβιόλα» που απέδωσε στην Νατάσσα Μποφίλιουγιατί οι απόψεις που παρουσίασε σε συνέντευξη της δεν άρεσαν στον παραλογοτέχνη, έφτασε να χαρακτηρίζει, με έμμεσο τρόπο, τρελή την δικηγόρο Αθανασία Τσουκαλά.

Συγκεκριμένα και σχεδόν ένα μήνα από τον σοβαρό τραυματισμό από βολή ναυτικής φωτοβολίδας, που την βρήκε στο πόδι, (στην διάρκεια επεισοδίων τα οποία ακολούθησαν μετά την πορεία της 17 Νοεμβρίου) η δικηγόρος, μετά από εγχείρηση, βρίσκεται πλέον σε στάδιο αποθεραπείας.

Σ’ αυτή την εξέλιξη, η Ν. Τσουκαλά, θεώρησε σκόπιμο να γράψει ένα μήνυμα σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας όσους/σες τις συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση στους συναγωνιστές της ότι «θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο».

Ο αυτόκλητος σχολιαστής των πάντων Π. Τσατσόπουλος θεώρησε ότι βρήκε ευκαιρία να τον ξανακαλέσουν σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, και να ασχοληθούν τα συστημικά ΜΜΕ μαζί του, για να πάρει την τζούρα δημοσιότητας και να μην του δημιουργηθούν σύνδρομα στέρησης.

Μας έκανε, λοιπόν, την … ιατρική του γνωμάτευση, με αναφορά στην πολιτική ζωή της Ελλάδας αλλά ουσιαστικά στοχεύοντας την τραυματία δικηγόρο.
«Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού –σ.σ μάλλον από τότε που έχασε ο ίδιος την αργομισθία του σαν εθνοπατέρας– από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Αλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της», μας γράφει στην παρουσία του στο  facebook.
Λίγο ακόμα δηλαδή και θα μας έλεγε ότι πρέπει να φορέσουν ζουρλομανδύα στην Ν. Τσουκαλά.

Παράλληλα μπαίνει και ένα ερώτημα: Αξίζει να ασχολούμαστε με το ελεεινό αυτό υποκείμενο. Μήπως του κάνουμε έστω και αρνητική διαφήμιση; Μήπως του χρειάζεται άλλου είδους αντιμετώπιση για να απαλλαγούμε από τα εμέσματα του που μας προκαλούν στομαχικές διαταραχές;

Η αγωνίστρια

image002 (4)

Και το πολιτικό σκουλήκι

image004 (3)

tsak-giorgis