Οι συνταξιούχοι απάντησαν: Καμία ανοχή – κανένα άλλοθι για την κυβέρνηση

Οι απόμαχοι της δουλειάς βγήκαν στο δρόμο. Το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ, και Π.Σ.Σ. Δικηγόρων έστειλε μήνυμα προς στην κυβέρνηση: Καμία ανοχή στα μέτρα – Kανένα άλλοθι. 

Ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων σημείωσε: «Έρχονται νέα μέτρα και είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας με τις αντισυνταξιουχικές πολιτικές και τις πρακτικές της κυβέρνησης. Δεν της δίνουμε κανένα άλλοθι όταν προσπαθεί με τα επιδόματα φτώχειας από τις σφαγιασμένες μας συντάξεις και τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα να δημιουργήσει αυταπάτες».syntax-2-1

Χαιρετισμούς στη συγκέντρωση απηύθυναν πρόεδροι των άλλων Ομοσπονδιών, ενώ εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.sydax-6.png

Αντιπροσωπεία των οργανώσεων παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα των συνταξιούχων στον πρωθυπουργό και στα κόμματα της Βουλής, εκτός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Οι συνταξιούχοι απ’ όλη την Ελλάδα, μετά τις ομιλίες, συνέχισαν την κινητοποίηση τους με τραγούδια και γλέντι με φαγητό, αυτό που τους στερούν οι «αριστεροί» και δεξιού σωτήρες χρόνια τώρα. 

 

imerodromos.gr