Οι εγκέφαλοι της εθνοκάθαρσης στο Ισραήλ που δεν κρύβουν καθόλου τη χαρά τους που επιτέλους ένας «λευκός» κυβερνάει τις ΗΠΑ

Οι εγκέφαλοι της εθνοκάθαρσης στο Ισραήλ που δεν κρύβουν καθόλου τη χαρά τους που επιτέλους ένας «λευκός» κυβερνάει τις ΗΠΑ και ότι αυτός είναι που θα αποκαταστήσει το κύρος της «Υπερδύναμης», πιστεύουν πως η απόφαση του Τράμπ να αναγνωρίσει τη κατεχόμενη Ιερουσαλήμ ως πόλη-πρωτεύουσα του Ισραήλ, τους δίνει τη μοναδική και ιστορική ευκαιρία να προχωρήσουν στην «τελική λύση» εναντίον των Παλαιστινίων. 
Μεταξύ πολλών δηλώσεων και ανακοινώσεων που κυκλοφορούν ευρέως στα ισραηλινά ΜΜΕ που υποστηρίζουν την «τελική λύση» για το «Παλαιστινιακό», ξεχωρίζει μια του Ισραηλινού υποστράτηγου Amiram Levine.

O πρώην διοικητής της IDF Northern Command και και πρώην διοικητής της μονάδας ειδικών δυνάμεων Sayeret Matkal-μονάδα 269 και πρώην αναπληρωτής διευθυντή της Mossad, ο οποίος το 2016 είχε δηλώσει ότι το Ισραήλ είναι ένα «κράτος γέρος που τρέχει πάνω σ’ένα ηλεκτρικό διάδρομο»…Ότι δηλαδή κινείται στο ίδιο σημείο και δεν κάνει τίποτα για να βγει από το κύκλο. Βέβαια λίγοι ήταν αυτοί που είδαν τι έκρυβε πίσω από τις δηλώσεις αυτές και αναρωτήθηκαν «τι ήθελε να πει ο «ποιητής»;; Και ο ποιητής ήθελε από το στρατό του Ισραήλ να περάσει από την «άμυνα» στην «επίθεση». Και ότι κακώς συνεχίζει να παίζει στην αμερικανική φαρσοκωμωδία «Οι ΗΠΑ θέλουν ειρήνη» .. γιατί πια ο κόσμος βαρέθηκε να την βλέπει για εκατοστή φορά σε επανάληψη …

Τελική λύση», ποια είναι αυτή;; διαβάστε τη τελευταία δήλωση του υποστράτηγου Amiram Levine: «Η στρατηγική ελέγχου των Παλαιστινίων αποδυνάμωσε τον ισραηλινό στρατό.. ο στρατός μας έχει ξεχάσει τις νίκες, θα πρέπει να αποκαταστήσει και πάλι τη δυνατότητα της εξόντωσης του εχθρού. Στους πρόσφατους πολέμους, δεν κατάφερε να κινηθεί μπροστά. Μήπως επειδή οι στρατιώτες έχουν λιγότερο θάρρος; ή μήπως επειδή οι ηγέτες δεν είναι καλοί;

Φυσικά, όχι, είναι το αποτέλεσμα της τακτικής ελέγχου ενός άλλου λαού. Μεταμορφώθηκε ο τίγρης σε γουρούνι. Ο τίγρης είπε μόλις βρει το θήραμα και βρίσκει την ευνοϊκή στιγμή ορμάει και το εξοντώνει ενώ το γουρούνι είναι ένα ζώο γεμάτο λίπος καλυμμένο όλο με λίπος, κοντά χοντρά πόδια που το κεφάλι του τρίβεται στο έδαφος. δεν βλέπει ούτε σε ενός μέτρου μπροστά του και απίστευτα δυσκίνητος. Ο στόχος μας πια δεν πρέπει να είναι «να επιστρέψουν οι στρατιώτες στο σπίτι ασφαλείς, αλλά να εξοντώσουμε τον εχθρό». Και τι εννοεί ο φασίστας με εξόντωση; σε προηγούμενο κομμάτι της συνέντευξης του αναφέρει ότι το Ισραήλ το 1967 όταν κατέλαβε όλη την Παλαιστίνη και εδάφη της Συρίας και τη Αιγύπτου δεν ολοκλήρωσε τη δουλειά και αυτό γιατί ήθελε να κάνει τον «καλό» στρατό …Τώρα όμως που πια δεν χρειαζόμαστε το «καρότο» δηλαδή το «Παλαιστινιακό κράτος» ήρθε η ώρα του μαστιγίου ..»πρέπει να εκκαθαρίσουμε την γη από τους Παλαιστινίους και να τους εκτοπίσουμε προς την Ιορδανία. 

Η Μονάδα 269 η γνωστή ως Sayeret Matkal διαμορφώθηκε στο πρότυπο μιας μονάδας του βρετανικού στρατού και συγκεκριμένα από Special Air Service (SAS) όταν αυτός κατείχε την Παλαιστίνη και είχε ως σύνθημα τότε και τώρα «Όποιος τολμά, νικάει». Η μονάδα αυτή τότε είχε την ονομασία «Μονάδα 101» και άλλαξε όνομα όταν αποκαλύφθηκε ό τι αυτή βρισκόταν πίσω από την Σφαγή Qibya. Όταν στα πλαίσια του σχεδίου εθνοκάθαρσης που ακόμα συνεχιζόταν μετά το 1948 της ανατέθηκε τον Οκτώβριο του 1953, υπό την καθοδήγηση του Ariel Sharon να εκκαθαρίσουν το χωριό Qibya στη Δυτική Όχθη. Τουλάχιστον 69 Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ με τα δύο τρίτα των θυμάτων γυναίκες και παιδιά. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες ανατίναξαν στο χωριό 40 σπίτια, ένα σχολείο και ένα τζαμί. 

25158470_1852686964803694_3610175061262726445_n.jpg

To κράτος των εγκληματιών πολέμου προσπαθούσε με νύχια και δόντια να παραποιήσει τα γεγονότα για τη σφαγή και να την παρουσιάσει ότι «αγανακτισμένοι Εβραίοι πολίτες» πήραν εκδίκηση για πράξεις Παλαιστινίων αγροτών εναντίον τους. Τα ψέματα όμως πάντα έχουν κοντά ποδάρια και έτσι δεν άργησε η αλήθεια να φανεί και να φανεί το «μεγάλο ψέμα» του ιδίου του Ben-Gurion, του ιδρυτή του κράτους του φασισμού στην Παλαιστίνη. Οι ΗΠΑ στην αρχή προσπαθούσαν να καλύψουν τον ισραηλινό στρατό αλλά στο τέλος όμως όχι μόνο ψήφισαν υπέρ δυο ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που κατονομάζουν τον ισραηλινό στρατό ως «δράστης της σφαγής «Ψήφισμα 100 και 101, στις 27 Οκτωβρίου 1953 και στις 24 Νοεμβρίου αντίστοιχα, αλλά και να επιβάλλουν κάτι «κυρώσεις» στο Ισραήλ. 
http://www.maariv.co.il/news/politics/Article-613724
https://undocs.org/S/RES/101(1953)
Βιβλίο του ZVI GANIN: An Uneasy Relationship ..American Jewish Leadership and Israel 1948-1957 σελίδα 190
https://books.google.gr/books…

Nasim Hanna Alatras