Ο φασίστας Σφακιανάκης μετέτρεψε το πρόγραμμά του σε ένα αηδιαστικό ναζιστικό σόου παρέα με χρυσαυγίτες (video)

Το ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σ’ έναν χυδαίο χρυσαυγίτη που ξεπλένει το νεοναζιστικό μόρφωμα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί είναι γνωστό. Δεν είναι όμως ανάξιο σχολιασμού για τον απλούστατο λόγο πως πρόκειται ακόμη και σήμερα για έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές που εκ των πραγμάτων επηρεάζουν το κοινό.

Αυτός ο καλλιτέχνης λοιπόν αποφάσισε να μετατρέψει το πρόγραμμά του σ’ ένα πραγματικά αηδιαστικό ναζιστικό πανηγυράκι, έχοντας από κάτω μια ομάδα εκστασιασμένων χρυσαυγιτών να φωνάζουν συνθήματα. Πίσω από τον Σφακιανάκη υπήρχε ένα video wall στο οποίο εμφανιζόταν μια τεράστια ελληνική σημαία, ενώ με ύφος χιλίων πιθήκων κι αφού είπε το τραγούδι του για τον Σολωμό Σολωμού που δολοφονήθηκε από τούρκους σκοπευτές το 1996, ο τραγουδιστής σχολίασε ότι αν σήμερα ζούσε «θα ήταν μαζί σας». 

Στη συνέχεια, σ’ ένα κρεσέντο γελοιότητας αναμεμειγμένης με λίγο από ναζισμό, ο Σφακιανάκης χαρακτήριζε τους χρυσαυγίτες «αντιστασιακούς», ενώ τους άκουγε να φωνάζουν το γνωστό τους χιτλερικό σύνθημα περί αίματος και τιμής. Ταυτόχρονα εκθείαζε τον φιρερίσκο του ναζιστικού μορφώματος τον οποίο αποκαλούσε με το μικρό του όνομα, γιατί θυμήθηκε πως κάποτε είχε πετάξει μια καρύδα στον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο, ενώ τέλος ευχήθηκε στους πολιτικούς του συνοδοιπόρους «κουράγιο, αλλά χωρίς ακραία πράγματα, αφού είναι στημένο το κόλπο μην τους κάνετε και τη χάρη! Γλυκά».