Προβοκάτσια ακροδεξιού κρατικού υπαλλήλου στα Ίμια απέτρεψαν οι ελληνικές αρχές

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι αποτράπηκε από τις ελληνικές Αρχές προβοκάτσια με ακροδεξιό «άρωμα» στα Ίμια και με αρχηγό τον Βασίλειο Πετρομιχελή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ελληνικών διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, o χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, επικεφαλής ακροδεξιάς οργάνωσης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής το 2014, επιχείρησε από την Κάλυμνο να μεταβεί και να ανέβει με πλωτό μέσο στα Ίμια.
Την τελευταία στιγμή οι τοπικές Αρχές και το Λιμενικό τον εντόπισαν και απέτρεψαν το σχέδιό του, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στην περιοχή με την Τουρκία, σε μια περίοδο που, όπως σημειώνουν ελληνικές πηγές, η Άγκυρα έχει ανεβάσει τους τόνους.

PETROXEILHS-XEISIAVYGI-XEYSH-AYGH01
το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά και των αρχών βρίσκεται ο Βασίλειος Πετρομιχελής, χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ΥΠ.ΕΞ και επικεφαλής της γνωστής ακροδεξιάς εθνικιστικής ομάδας «Ανακατάληψη» και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής το 2014 με τη Χρυσή Αυγή.

Ο ίδιος έχει αναρτήσει όλο το ιστορικό της υπόθεσης σε βίντεο στο youtube, αλλά και σε αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Ελλάδα/Αθήνα 02/02/2018 22:49

mignatiou.com