Με χειροκροτήματα η υποδοχή στον Δημήτρη Κουφοντίνα: Με νέα διήμερη άδεια εκτός φυλακής (video)

Με δεύτερη διήμερη άδεια βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 9 το πρωί Δημήτρης Κουφοντίνας. Εκεί, τον υποδέχθηκαν ο γιος του Έκτορας και η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου, μαζί με άλλους φίλους του.

«Καλημέρα παιδιά», είπε σε όσους βρίσκονταν εκεί και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές, ενώ αυτή τη φορά δεν υπήρχαν συνθήματα όπως την προηγούμενη.

Αφότου ο ισοβίτης Κουφοντίνας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του Έκτορα με κατεύθυνση το σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής, η δικηγόρος του Ιωάννα Κούρτοβικ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κάνοντας λόγο για «κανονικότητα».

«Είναι στα πλαίσια μια κανονικότητας και κανονικότητα σημαίνει εφαρμογή του νόμου» είπε η κυρία Κούρτοβικ προσθέτοντας ότι «ελπίζω στο μέλλον ότι θα το αντιληφθείτε κι εσείς ως μια κανονικότητα ώστε να μην χρειάζεστε να είστε εδώ».

Ερωτηθείσα τέλος για τις αντιδράσεις των οικογενειών των θυμάτων η δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα σχολίασε ότι «ο νόμος δεν προβλέπει ότι οι οικογένειες των θυμάτων μιας πράξης, μιας ενέργειας έχουν λόγο στη συνέχιση της κράτησης ενός κρατούμενου».

athensvoice.gr