Ανακλήθηκε η άδεια που δόθηκε στη Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιήσει αίθουσα της περιφερειακής ενότητας στην Καστοριά

Αντιγράφουμε από το προφίλ του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στο fb

Ο Αντιπεριφεριάρχης Καστοριάς έδωσε την αίθουσα της περιφερειακής ενότητας στους φασίστες της Χ.Α με ομιλητή τον υπόδικο νεοναζί. Δεν τρέφω καμία αυταπάτη για την επίκληση της θεσμικής ιδιότητας των νεοναζί από πλευράς του Αντιπεριφεριαρχη…όμως υπάρχει(???) και μια παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο….ψέλλισε τίποτα ή μπροστά στην δυσκολία που μπορεί να δημιουργήσει στον αγαπητό τους περιφερειάρχη, κάνει «γαργάρα» ακόμη και τους φασίστες…???
Στα βουνά που δόθηκαν μάχες κατά του φασισμού και λειτούργησε η Λαϊκή Δημοκρατία του ΕΑΜ μέσα στην κατοχή,δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι ιδεολογικοί και φυσικοί απόγονοι ταγματασφαλιτών και δοσίλογων!!!!

ΝΕΟΤΕΡΑ: Όπως μεταφέρει στα σχόλια ο Lazaros Markopoulos πιθανότατα ο Αντιπεριφεριαρχης ανακάλεσε την απόφαση να παραχωρηθεί η αίθουσα. Αναμένω με χαρά να επιβεβαιωθεί και να ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ δίνοντας του συγχαρητήρια….αναμένω… Τελική πληροφόρηση από Markos Petropoulos η άδεια για την χρήση της αίθουσας της περιφερειακής ενότητας ανακλήθηκε.

Πολύ καλή εξέλιξη που ΔΕΝ παραγραφει την αρχική απαράδεκτη ενέργεια αλλά οφείλω να πω ένα μπράβο για τα-έστω-καθυστερημένα αντανακλαστικά!!!

kar.org.gr