«Όσο τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής παραμένουν ανοικτά, οι ζωές όλων μας απειλούνται»

Με ανακοίνωση της η Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καταδικάζει την φασιστική επίθεση που έγινε στον κοινωνικό χώρο Φαβέλα στον Πειραιά, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, μεταξύ αυτών η δικηγόρος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Την φασιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον κοινωνικό χώρο Φαβέλα καταδικάζει η ΚΕΕΡΦΑ με ανακοίνωση της ενώ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 17ης Μαρτίου. 

 

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ έχει ως εξής: 

 

Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο κοινωνικό χώρο Φαβέλα στον Πειραιά. Ομάδα δέκα νεοναζί της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στο χώρο, φορώντας κράνη και κρατώντας στειλιάρια και πυρσούς. Τραυμάτισαν την Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρο της πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και άλλα τέσσερα άτομα.

 

Όσο τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής παραμένουν ανοικτά, οι ελευθερίες και οι ζωές όλων μας απειλούνται. 

 

Η δίκη της Χρυσής Αυγής χρειάζεται να ολοκληρωθεί για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Ήδη, στην διαδικασία έχει επιβεβαιωθεί με το πιο κραυγαλέο τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή με το μανδύα πολιτικού κόμματος λειτούργησε και λειτουργεί ακόμη ως μιά εγκληματική ναζιστική συμμορία. Η απομόνωση του είναι πλήρης και καταφεύγουν σε χτυπήματα για να δηλώσουν ότι ακόμη μπορούν να κάνουν επιδείξεις πυγμής, για να συγκρατήσουν έτσι το ναζιστικό τους