Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ του RT- Προσφυγόπουλα πέφτουν θύματα εμπορίου λευκής σαρκός και εμπορίου οργάνων στην Αθήνα

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ που δημοσιεύει το δίκτυο Russia Today με τίτλο «Sex, Drugs & Refugees» και αποτυπώνει την καθημερινότητα των προσφυγόπουλων στην Αθήνα. 
Στην κάμερα του RT μίλησε ένας 17χρονος ο οποίος ανέφερε: «Είμαι 17 ετών και ήρθα από την 
Τουρκία πριν από έξι μήνες. Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι κύριοι οι οποίοι μου δίνουν χρήματα για να κάνω μαζί τους σεξ».

Το δίκτυο αναφέρει ότι παιδιά πέφτουν θύματα προαγωγών, δολοφονούνται για να τους πάρουν τα όργανά τους και περιφέρονται στους δρόμους κάνοντας ό,τι χρειαστεί για να επιβιώσουν.
Όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ, έφηβοι πουλάνε το κορμί τους για 10 ευρώ, ή γίνονται βαποράκια για να αγοράσουν κάτι να φάνε.
Ο βρετανός πολιτικός, Στίβεν Μόρις, δηλώνει: «Αφήσατε την Ελλάδα μόνη της στο προσφυγικό», επιρρίπτοντας την ευθύνη στην ΕΕ την οποία κατηγορεί ότι μαζί με το ΝΑΤΟ δεν έχουν κάνει τίποτα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Χαρακτηριστικά ο Μόρις, σημειώνει ότι 47.000 άνθρωποι που αναζητούν άσυλο εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα εξαιτίας των κλειστών συνόρων από τις άλλες ευρωπαικές χώρες. Τουλάχιστον 2.000 παιδιά είναι ασυνόδευτα με αποτέλεσμα πολλοί έφηβοι πρόσφυγες να έχουν στραφεί στο έγκλημα και στην παραβατική συμπεριφορά, ενώ πολλά καταλήγουν στην πορνεία και στο εμπόριο ναρκωτικών.
«Για μένα το πράγμα κακοφόρμισε εξαιτίας της απόλυτης αποτυχίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στην Συρία. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Και το ΝΑΤΟ με την ΕΕ θα έπρεπε να έχουν αναλάβει δράση. Θα έπρεπε να έχουν δημιουργήσει αποστρατικοποιημένες ζώνες που να ελέγχονται από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αλλά δεν έγινε τίποτα. Το αφήσαμε να κλιμακωθεί. Και χειροτερεύει».
Επίσης, ο Στίβεν Μόρις εξηγεί ότι η Τουρκία αποφάσισε να εισβάλλει στην Συρία και να παρακάμψει το ΝΑΤΟ του οποίου είναι μέλος, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πληρώνει πάλι τη νύφη. Και ΝΑΤΟ και ΕΕ είναι απόντες. Και δεν κάνουν τίποτα. Είναι ανίκανοι να διαφυλλάξουν την ασφάλεια των ευρωπαϊκών κρατών.
Ο Βρετανός πολιτικός τονίζει ότι η ΕΕ δεν πρέπει να αφήσει μόνη της την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την κατάσταση. «Οι πρόσφυγες δεν ξέρουν που να πάνε, τι να κάνουν, είναι έρμαια. Παιδική πορνεία, εμπόριο ναρκωτικών. Πέφτουν στα χέρια επιτήδειων και η ζωή τους γίνεται ακόμα πιο κολασμένη».
Πρέπει άμεσα η ΕΕ και το ΝΑΤΟ να αναλάβουν δράση και να στείλουν στρατό στα σύνορα να βοηθήσουν την Ελλάδα, αναφέρει. «Όλα είναι χύμα αυτή την στιγμή. Ένας χαμός από οργανώσεις που κάνουν ό,τι θέλει η καθε μια. Η Μέρκελ είπε ότι όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Αλλά τι κάνει γι’ αυτό;»
Επίσης στο ντοκιμαντέρ του RT υπενθυμίζεται η έκθεση του ΟΗΕ που σημείωνε την επείγουσα ανάγκη να προστατευθούν τα παιδιά που είναι εγκλωβισμένα σε διάφορα στρατόπεδα προσφύγων σε όλο τον κόσμο

thecaller