Αλληλεγγύη στην Αφρίν: Μεγάλη πορεία προς την τουρκική πρεσβεία

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης και πορεία προς την Τουρκική πρεσβεία ενάντια στην τουρκική εισβολή, την κατάληψη και την σφαγή στην Αφρίν  πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 24/3 στην Αθήνα Κούρδοι, κυπριακές οργανώσεις και Έλληνες πολίτες

Στην πορεία προπορεύονταν οι Κούρδοι της Αθήνας με τις σημαίες και τα πανό τους και με συνθήματα για την λευτεριά στην Αφρίν και ενάντια στον φασισμό του Τουρκικού αιμοσταγούς καθεστώτος.

Τους Κούρδους ακολουθούσε στην πορεία το μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.), με την συμμετοχή κεντρικών στελεχών και μελών της, καθώς, επίσης, και οργανώσεις της Αριστεράς και πλήθος πολιτών και νεολαίας.

Το πανό της Λαϊκής Ενότητας στρεφόταν κατά της βάρβαρης στρατιωτικής εισβολής της Τουρκίας στην Αφρίν και εξέφραζε την αλληλεγγύη της στον μαχόμενο Κουρδικό λαό της Αφρίν.

Στην συγκέντρωση και πορεία επικράτησαν συνθήματα  αλληλεγγύης στους ηρωικούς μαχητές της Αφρίν, οι οποίοι, παρά την κατάληψη της πόλης από τον ιμπεριαλιστικό τούρκικο στρατόκαι τους τζιχαντιστές συμμάχους τους, συνεχίζουν τον ανταρτοπόλεμο κατά της Τουρκικής βαρβαρότητας και του φασισμού του Erdogan.

Στην συγκέντρωση και πορεία, χαιρέτισε και το μέλος του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Μάνια Μπαρσέφσκι.

iskra.gr