Ανακοίνωση κρατουμένων για τον Απεργό πείνας Β. Δημάκη

Ανακοίνωση κρατουμένων Κορυδαλλού

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού , δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συγκρατούμενό μας φοιτητή και απεργό πείνας Δημάκη Βασίλη , που απεργεί από 14/03/2018 και έχει ήδη χάσει το 12% του σωματικού του βάρους , διεκδικώντας την ανατροπή της παράνομης εξαίρεσής του από τον θεσμό των εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι , όπως ήδη συμβαίνει με όλους τους συγκρατούμενούς μας που το δικαιούνταν , το ζήτησαν και το έλαβαν .
Θεωρούμε την απόφαση του πειθαρχικού Συμβουλίου Κορυδαλλού αυθαίρετη και επικίνδυνη για τα δικαιώματα όλων μας .

Ζητούμε , να τηρείται ο νόμος για όλους , χωρίς εξαιρέσεις , είτε αφορά τα εκπαιδευτικά δικαιώματα του καθενός από εμάς , είτε τα λίγα Ανθρώπινα Δικαιώματα που μας έχουν απομείνει.
Η απόρριψη αυτή για όλους εμάς , δεν είναι παρά ένα ηχηρό μήνυμα , ότι οι όποιες προσπάθειές μας για καλυτέρευση είναι μάταιες και δεν αξίζει ούτε καν να προσπαθήσουμε. Έτσι , σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης , θα κρατάμε τα προαύλια ανοιχτά κατά το μεσημέρι , έως ότου το Δικαστήριο Εκτέλεσης ποινών που εξετάζει την προσφυγή του συγκρατούμενού μας απεργού φοιτητή , στις 03/04/2018 , δώσει το μήνυμα ότι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όλων εμάς των κρατουμένων είναι εγγυημένα όχι μόνο στη θεωρία , αλλά και στην πράξη .

Η αλληλεγγύη είναι η άμυνά μας !

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού

πτέρυγες (Α,Β,Γ,Δ,Ε)

athens.indymedia.org