Εθνική ενότητα: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑΖΙ-Στρατός-Εκκλησία-Κυβέρνηση-Επιχειρηματίες

Μια ακόμη απόδειξη του τι σημαίνει η «εθνική ενότητα», του καθεστωτικού ρόλου που παίζει η Εκκλησία, του που αποσκοπεί το ξέπλυμα των ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ από την κυβέρνηση…
Ήρθε λοιπόν το άγιο φως, το φέρε ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΝΛ, ο Αμανατίδης και το υποδέχθηκε με τιμές αρχηγού κράτους ο ανθός των νεοναζί, ο Παππάς με τον Παναγιώταρο! 
Μαζί με την Πατουλίδου από το ΠΑΣΟΚ, τον γραφικό και επικίνδυνο εθνικιστή ΒΟΥΛΕΥΤΉ των ΑΝΕΛ Καμμένο…

ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΝΑΖΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
Είναι ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός που αρπάζει μισθούς-συντάξεις-σπίτια-διακαιώματα, μας κάνει σκλάβους των επιχειρηματιών και των επενδυτών, μας θέλει κρέας στα κανόνια τους για τα ενεργειακά κοιτάσματα που ανταγωνίζεται σκληρά να αρπάξει ο Έλληνας και Τούρκος Βαρδινογιάννης-Λάτσης, μαζί με την MOBIL, BP, TOTAL, ENI…
Σε κάθε περίπτωση θρησκευτικής τελετής και εθνικής επετείου θα δώσουν λοιπόν την ίδια παράσταση «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», απαιτώντας την υποταγή μας στα Μνημόνια, στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις, αλλά και στον ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ τους στην Ανατολική Μεσόγειο.
Και το μεγαλύτερο ξέπλυμα των ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ η κυβέρνηση το κάνει στον Στρατό!
Χαρακτηριστικές οι προκλητικές εμφανίσεις χρυσαυγιτών βουλευτών σε τελετές ορκομωσίας νεοσυλλέκτων
Τελευταία κρούσματα, και μόλις πέντε ημέρες μετά τη χορήγηση δημόσιου βήματος από πλευράς «δημόσιας» ΕΡΤ στο πέρας της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στον ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη, η απρόσκοπτη παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Παν. Ηλιόπουλου σε τελετή ορκομωσίας νεοσυλέκτων στο στρατόπεδο «Σ/χη (ΠΖ) Γεωργούλα» στη Μαγνησία καθώς και εκείνη του Χρήστου Χατζησάββα στην αντίστοιχη τελετή της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο του Κιλκίς.
Το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως προηγουμένως είχε πράξει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου ενσωματώνει τους ΝΑΖΙ σε «εθνικά μέτωπα» για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων της πολεμικής και ενεργειακής βιομηχανίας (ας θυμηθούμε και τις δηλώσεις Βαρδινογιάννη, αλλά και το ρόλο του STAR στην μιλιταριστική εκπομπή «Αρετή και Τόλμη»).
Το ξαναλέμε: αυτοί οι όροι έφεραν την ανάδυση των ΝΑΖΙ στον Ελληνικό Στρατό.
Τα έργα όλων αυτών, τις επιλογές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας πληρώνουν τώρα οι συνάδελφοι φαντάροι. Είναι τα αποτελέσματα της ηγεσίας του ΑΓΕΣ Στεφανή!
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ