Μέλος της ΝΔ συμμετείχε στη φασιστική επίθεση κατά προσφύγων στη Λέσβο (εικόνες – video)

Δικογραφία σε βάρος πέντε κατοίκων της Λέσβου για σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και κατά άλλων 12 για πλημμελήματα σχηματίσθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Ανάμεσα σε εκείνους που σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία για την εμπλοκή τους στη φασιστική επίθεση κατά των προσφύγων και μεταναστών που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης είναι και κάποιος Χρίστος Πουλέλλης

Πρόκειται όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook για μέλος της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, ο οποίος μάλιστα απειλεί και με μηνύσεις όσους μπορεί να τον έχουν χαρακτηρίσει χρυσαυγίτη.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιό του, δίπλα ακριβώς στη φωτογραφία της κάρτας μέλους της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο αναφέρει: «και για να τελειώνουμε με την καραμέλα περί Χρυσής Αυγής κλπ. Όποιος ξαναγράψει κάτι για μένα κατ’ ευθείαν μήνυση στον εισαγγελέα! Τα ψέματα τελείωσαν…

Ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος μας πληροφορεί ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι χρυσαυγίτης αλλά οπαδός και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται και στο παρακάτω βίντεο να πετάει πέτρα ή κάποιο άλλο αντικείμενο, ενώ κάποιος του φωνάζει «έλα μην πετάς τώρα πάμε».

koutipandoras.gr