Με SMS μαθαίνουν πλέον οι Γάλλοι εργαζόμενοι ότι απολύθηκαν, γιατί πέρασαν Διαφωτισμό και δεν είναι τσομπάνηδες

Η τεχνολογία και η νομοθεσία, στην υπηρεσία του εργοδότη

Εκατονταετίες μπροστά από τη δική μας μπανανία που ακόμα αγωνίζεται να αποτινάξει την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, βρίσκονται χώρες που πέρασαν Διαφωτισμό όπως η Γαλλία, αφού πλέον οι εργαζόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πως απολύθηκαν, με ένα απλό ξαφνικό sms.

Με μια διαδικασία που απλοποιεί γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και σπάει ταμπού ίσως και αιώνων, όπως για παράδειγμα το να μπορείς να αφήσεις ξαφνικά χωρίς δουλειά 400 ανθρώπους, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, η Γαλλία δείχνει το μέλλον στον υπόλοιπο οπισθοδρομικό κόσμο, τουλάχιστον σε θέματα εργασιακών δικαιωμάτων.

Πρόσφατο παράδειγμα, οι 430 υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι στο Παρίσι, που έμαθαν πως απολύθηκαν όλοι:

2018042440

Με απόφαση της 16ης Απριλίου, το δικαστήριο επιτρέπει την διαδικασία εκποίησης χωρίς την περεταίρω συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας. Υπό αυτές τις συνθήκες, σας ζητούμε να σταματήσετε κάθε δραστηριότητα στις 7 το βράδυ. Οι μισθοί θα καταβληθούν από την AGS. Υπογραφή η διεύθυνση

Όπως διαβάζουμε, δεν είχε υπάρξει καμιά ειδοποίηση πως η εταιρεία κλείνει, ενώ τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2017, ήταν ικανοποιητικά.

Για άλλη μια φορά, η Γαλλία δείχνει το δρόμο. Αυτή τη φορά, δείχνοντας ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί μια χώρα να προσελκύσει επενδύσεις, ώστε να δημιουργηθούν δουλειές, να έρθει η ανάπτυξη και να ανεβεί το βιωτικό επίπεδο όλων των εργοδοτών.

Υ.Γ.: Εντωμεταξύ, στη Γαλλία συνεχίζονται ακάθεκτες οι απεργίες στους σιδηρόδρομους και στις αερομεταφορές.

spasmenoparathyro.me