Για τη Marfin: το κράτος δεν έχει ηθική παρά μόνο αντιτρομοκρατική – ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες μια παράξενη ενθύμιση διαπερνά τα δεξιά social media και ΜΜΕ:

η αγωνία τους να βρεθούν οι εμπρηστές της Μαρφίν, «να βρεθούν οι ένοχοι!» κραυγάζουν τα μισάνθρωπα σκουλήκια, που αποφαίνονται αμέσως μετά «οι αριστεροί τους έκαψαν, οι αναρχικοί τους έκαψαν» σε ένα υπόδειγμα καπηλευτικής μετά-ηθικής του είδους που ευδοκιμεί στα κατάστιχα της αντιτρομοκρατικής.

Γιατί, όλοι αυτοί, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όψιμο υπερασπιστή της δικαιοσύνης και των νεκρών της Μαρφίν– χωρίς καμιά αναφορά στον αποδεδειγμένο εγκληματία Βγενόπουλο, ως τον τελευταίο δεξιοαριστερόφασίστα νοικοκυραίο ή/και υπάλληλο του κράτους σε κάποιο κόμμα (θες ΣΥΡΙΖΑ, θες ΝΔ) ταυτίζονται με την ηθική της αντιτρομοκρατικής που αποτελεί την ουσία, το περιεχόμενο της κρατικής δικαιοσύνης: το μέτρο.

Το κράτος -με όλες τις πολιτικές του ηγεσίες!- έσερνε ως κύριο ύποπτο του εμπρησμού έναν αναρχικό για έξι χρόνια.

Για έξι χρόνια η ζωή ενός πολίτη συντρίφθηκε κάτω από τη μπότα των μμε και των βαρύτατων κατηγοριών που απέδωσε το κράτος. Και αν δεν υπήρχαν η αλληλεγγύη και οι δομές του αναρχικού χώρου να θέσουν υπό εξέταση την σκευωρία, άλλος ένα αθώος, άλλος ένας διωκόμενος αναρχικός για τα πολιτικά του φρονήματα, θα βρισκόταν στα κρατικά μπουντρούμια, όπως τόσοι και τόσοι σε όλη την ιστορία του διεθνούς αναρχικού κινήματος.

Ας το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ επιτέλους οι κυνικοί υποκριτές και ψεύτες υπάλληλοι της αντιτρομοκρατικής στα social media και στα ΜΜΕ, ας χώσουν το χέρι τους στο στόμα τους ή ας κόψουν τα δάχτυλά τους να μη γράφουν. Οι πολιτικοί, εκπρόσωποι της αντιτρομοκρατικής ας μας το πουν ευθέως, επιτέλους: δεν νοιαζόμαστε για καμιά δικαιοσύνη, παρά μόνο για την ψυχολογική εκμετάλλευση μιας τραγωδίας και την πολιτική φρονηματική δίωξη  αντιεξουσιαστών με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ σκευωρίες και στημένα κατηγορητήρια της αντιτρομοκρατικής. Πως θα μπορούσαν να νοιάζονται, άλλωστε!

Οι επιτελικοί του θεάματος της εκπροσώπησης κάμωνονται πως συμπυκνώνουν την ηθική της κοινωνίας, όμως είναι απλά φερέφωνα της ουσίας του κράτους: την αντιτρομοκρατικής.

Ας το βουλώσουν, όλοι οι όψιμοι υπερασπιστές της Αλήθειας μπροστά στις παρωδίκες της δικαιοσύνης της αντιτρομοκρατικής. Μπροστά στον διασυρμό πολιτών απλά και μόνο επειδή πολιτικά είναι αναρχικοί. Μπροστά στην σκευωρία ενάντια στον Τάσο Θεοφίλου, μπροστά στην τερατώδης σκευωρία ενάντια στον Θοδωρή Σίψα που δεν κατάφερε να σταθεί στο δικαστήριο και υπό το βάρος της αλληλεγγύης κατέπεσε.

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, τσιράκια της ασφάλειας, υποκριτές. 

provo.gr