“Η Ελλάδα έχει εισπράξει πάνω από 1 δις για τους πρόσφυγες”! Τι λέει Έκθεση του ΟΗΕ

Τό ποσό είναι υπέρογκο και αποκαλύπτοντας τα ψεύδη κυβέρνησης και των νεοναζί της Χ.Α

Μπορεί η κυβέρνηση, η Ναζιστική Ακροδεξιά και τα μιλιταριστικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να ταυτίζουν τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία.
Να προπαγανδίζουν το τεράστιο κόστος για την «εθνική οικονομία» και ιδιαίτερα για τον Στρατό, από την περίθαλψη των μεταναστών.

Αλλά αποδεικνύεται ότι ο πόλεμος-η μετανάστευση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κέρδος…..για μεγάλο κέρδος…ΜΚΟ, εταιρείες παρασκευής φαγητού και κάθε είδους υπηρεσιών που σχετίζονται με τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, αλλά και το κράτος που βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει «κοινωνική πολιτική», καμουφλάροντας τον ενεργό του ρόλο στο πόλεμο εναντίον των μεταναστών από κράτη/Ε.Ε./ΝΑΤΟ...

 

Δημιουργώντας θέσεις ευκαιριακής  εργασίας, με καλούς όρους για τους «εκλεκτούς» και μαύρους όρους για τους πολλούς υπολοίπους…
Χρηματοδοτούνται… 
 
 Ο ΟΗΕ υποστηρίζει ότι μέχρι σήμερα η Ελλάδα εισέπραξε 1 δις 48 εκατ. 200 χιλ. ευρώ για τους πρόσφυγες! 
Αυτό αναφέρεται στην έκθεση που κατέθεσε στο   Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο εισηγητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών,François Crépeau.

 

Η έκθεση συντάχθηκε μετά από την επίσκεψή του στην Ελλάδα από τις 12 έως τις 16 Μαΐου 2016.

Όπως αναφέρει η έκθεση “ο Ειδικός Εισηγητής συναντήθηκε με κυβερνητικούς εκπροσώπους, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, την Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς και με τους ίδιους τους μετανάστες,των κέντρων κράτησης και των άτυπων καταυλισμών.

REPORT.jpg

Βέβαια το ποσό που αναφέρει ότι έχει εισπράξει η Ελλάδα για το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών εντυπωσιάζει.
 
REPORT.jpg

 

Διαβάστε όλη την έκθεση Εγγραφο ΟΗΕ