Ανίερη παραχάραξη

Επιχειρούν να ξεγελάσουν τους λαούς αλλοιώνοντας και παραχαράσσοντας την ιστορία. Η Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών επιχειρείται από την ΕΕ να παρουσιαστεί ως δήθεν  Ημέρα της Ευρώπης» (σ.σ. της ΕΕ) σε μια προσπάθεια να «ξεχαστεί» ποιος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη επί του χιτλεροφασισμού και ιδίως η ιστορική στιγμή όπου οι Σοβιετικοί ύψωναν την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ.

Είναι στα ίδια πλαίσια που αναβιώνει ο φασισμός στην ΕΕ σε μια «ρεβανσιστική» πολιτική αμαύρωσης του σοσιαλισμού και καταδίωξης των αντιφασιστών αγωνιστών της ελευθερίας.

Έτσι αυτοί που συνεργάστηκαν με τους ναζί κατακτητές στη Βαλτική, «ηρωοποιούνται» και γίνονται δίκες κατά βετεράνων μαχητών του Κόκκινου Στρατού που έδιωξαν το χιτλεροφασισμό. Είναι στα ίδια πλαίσια που στηρίζεται το φιλοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, που πήρε τη σκυτάλη και κάνει τα ίδια, μετά το πραξικόπημα της επέμβασης ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ, στην προμετωπίδα του οποίου ήταν νεοναζί συμμορίτες. Είναι συνέχεια της ανίερης αντικομμουνιστικής επιχείρησης να εξισωθεί ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός με το ναζισμό.

Γκάνταλφ / Χαραυγή

atexnos.gr