Με όλες τις τιμές υποδέχτηκε το ελληνικό κράτος, ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων από τη Μεγάλη Βρετανία

Το ζευγάρι δώρισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έξι πιάτα και ένα αυτόγραφο!!

Ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας και ο υφυπουργούς Εξωτερικών, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” , ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολούθησε συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον άντρα του ζευγαριού να τον υποδέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δώρισε στο ζευγάρι έναν επίχρυσο αμφορέα μινωικής τέχνης, ενώ το ζευγάρι του έδωσε 6 πιάτα και ένα κορνιζαρισμένο αυτόγραφό τους. (Όχι αλήθεια, του έδωσαν μια φωτογραφία τους με την υπογραφή τους.)

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Το πρόγραμμα των μισθωτών του βρετανικού δημοσίου είναι βαρύ, καθώς αναμένεται να συναντηθούν και με τον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του σήμερα, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αύριο το ζεύγος θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αφού πλέον η Εκκλησία έχει αναδειχθεί σε σημαντικό διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας, έχοντας έτσι έναν ολοκληρωμένο κύκλο επαφών με όσους διαφεντεύουν τη μοίρα της πλέμπας αυτής της χώρας.

Η επίσκεψη του ζευγαριού, που χαρακτηρίζεται ως “επίσημη”, θα ολοκληρωθεί μεθαύριο στην Κρήτη, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, ενώ αργότερα θα επισκεφτούν και πρόσφυγες, ώστε να δουν από πρώτο χέρι πώς μοιάζουν αυτοί οι μελαμψοί τύποι που βομβαρδίζει το κράτος τους αλλά δεν τους επιτρέπει να πάνε στην Ευρώπη.

Συνολικά η επίσκεψη των δημοσίων υπαλλήλων του βρετανικού δημοσίου αποτιμάται θετικά καθώς ενισχύει την ελληνοβρετανική φιλία, ενώ ταυτόχρονα είναι και μια ευκαιρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι να ξεφύγει λίγο από τη μιζέριαπου επικρατεί στο νησί των 60 εκατομμυρίων ανθρώπων, όπου περίπου 3 εκατομμύρια παιδιά, ζουν κάτω από τα όρια της σχετικής φτώχειας

spasmenoparathyro.me