Τόπο φαίνεται πως έπιασαν τα 100ευρα που μάζευε η οργάνωση του Σώρρα, αφού η σύζυγός του κατάφερε να εξαγοράσει την ποινή της

Τη θαλπωρή του σπιτιού της απολαμβάνει πλέον η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα Βάια Ρουγκλίου, η οποία εγκατέλειψε το κρυσφήγετό της.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του κρύβονταν εδώ και 14 μήνες, αφού το δικαστήριο τους είχε καταδικάσει σε 8 χρόνια φυλάκισης αρχικά, τα οποία όμως μειώθηκαν σε 3, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη Βάια Ρουγκλίου να εξαγοράσει την ποινή της και να επιστρέψει σπίτι της.

Συγκεκριμένα, για να κλείσουν οι εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, η σύζυγος του Σώρρα έπρεπε να καταβάλει 40.000 ευρώ, χρήματα τα οποία τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει.

Τη συγκεκριμένη οδό δε μπορεί να ακολουθήσει και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρας, αφού πέρα από την καταδίκη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν από ένα μήνα περίπου, είχε εμφανιστεί στο διαδίκτυο, χορηγούμενη προβολή που καλούσε τον κάθε ενδιαφερόμενο να καταβάλει 100 ευρώ, ώστε να αποσταλεί ψήφισμα για το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, γιατί μάλλον ο τρισεκατομμυρούχος Σώρρας δεν κρατούσε πάνω του ψιλά την ώρα που ήταν να αποσταλεί το ψήφισμα.

Όπως και να ‘χει, με κατασχέσεις συνεχίζουν να κινδυνεύουν εκατοντάδες αφελείς συμπολίτες μας που προσπαθούν να αποπληρώσουν την Εφορία με παραστατικά του Αρτέμη Σώρρα.