Η μικρή Λέιλα απεβίωσε διότι εισέπνευσε δακρυγόνο Ένα βρέφος δολοφονήθηκε από το κράτος του Ισραήλ, αφού εισέπνευσε δακρυγόνο κατά τη διάρκεια αιματηρής επίθεσης σε βάρος παλαιστίνιων διαδηλωτών από ισραηλινούς στρατιώτες, στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας. Το δολοφονημένο βρέφος ονομαζόταν Λέιλα αλ Γαντούρ, ηλικίας μόλις οκτώ μηνών, και η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον πλανήτη. Με βάση τον απολογισμό που είχε δώσει νωρίτερα το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, η δολοφονία του βρέφους αυξάνει σε 59 τον απολογισμό των νεκρών στη σφαγή των διαδηλωτών Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ τη Δευτέρας 14/05/2019.

Στα… κεραμίδια βγήκαν και πάλι τα φασιστοειδή της εγκληματικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής παριστάνοντας – δήθεν- τους οργισμένους για το νέο έγκλημα των ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα.

Γνωστή η τακτική τους να χύνουν «κροκοδείλια δάκρυα» για τον παλαιστινιακό λαό, εκτοξεύοντας παράλληλα μύδρους ενάντια στους «εβραιοσιωνιστές» και τον «παλιάτσο Τραμπ» (έτσι αποκαλούν τον άνθρωπο που πριν δυο χρόνια υμνούσαν και στήριζαν!). Φυσικά, η προσπάθεια των υπόδικων Ναζί της Χρυσής Αυγής να παραστήσουν τους «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλους» του δοκιμαζόμενου παλαιστινιακού λαού δεν πείθει κανέναν απολύτως. 

Μάλιστα, είναι τόσο ψεύτικη και υποκριτική η στάση των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής στο θέμα της Παλαιστίνης που αποκαλύπτεται από την στάση των κυπρίων Ναζί του ΕΛΑΜ (του φασιστοπαραρτήματος της Χ.Α. στην Κύπρο). Χαρακτηριστικό είναι ότι τον περάσμένο Δεκέμβρη, έπειτα από πρόταση του ΑΚΕΛ, η κυπριακή Βουλή υιοθέτησε ψήφισμα καταδίκης της απόφασης των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, προειδοποιώντας για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η ενέργεια αυτή και τα αποτελέσματα της οποίας τα ζούμε σήμερα.

Τι έκαναν οι χρυσαυγίτες του ΕΛΑΜ; Απείχαν από την ψηφοφορία, αρνούμενοι ουσιαστικά να καταδικάσουν την πολιτική των ΗΠΑ που βάζει φωτιά στην περιοχή! Ας μην παριστάνουν λοιπόν τις «κλαίουσες ιτιές» για τα θύματα της Γάζας οι υποκριτές φασίστες της Χρυσής Αυγής, ο ρόλος των οποίων ως κολαούζων των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ έχει αποκαλυφθεί και θα αποκαλύπτεται συνεχώς.

atexnos.gr