Αίσχος: Δικάζεται στο Αγρίνιο ο Α. Καραγιάννης για ανάρτηση στο διαδίκτυο

Το σύστημα εξουσίας μετέρχεται πλέον όλα τα μέσα, να καθυποτάξει τους πολίτες, να εξαφανίσει κάθε δημοκρατική αγωνιστική δράση και φωνή, να ισοπεδώσει τα πάντα. Με κατασκευασμένες κατηγορίες παλιάς κοπής και νέας εφαρμογής, που ξεπερνάνε κάθε υπερβολή, διώκονται ενεργοί πολίτες- αγωνιστές.

Κραυγαλέο παράδειγμα  τρομοκράτησης η συνεχιζόμενη δίωξη του συντρόφου, μέλους τώρα της ΛΑ.Ε, αγωνιστή Ανδρέα Καραγιάννη, μέλους, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου βουλευτή του στις εκλογές του 2012, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ, αλλά για μια διατύπωση σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, τον Αύγουστο του 2013
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τότε (2013) και σημερινός Πρωθυπουργός, είχε καλύψει τον Ανδρέα Καραγιάννη, απέναντι στη Ν.Δ. που ζητούσε τη διαγραφή του, λέγοντας ότι η ΝΔ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, που αγωνίζεται ενάντια στα μνημόνια.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία  ότι η συγκεκριμένη δίωξη ανασύρεται απ’ τα δικαστικά συρτάρια,   πέντε χρόνια αργότερα (2013-2018), για καθαρά πολιτικούς λόγους, αφού η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-σημερινή κυβέρνηση πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο, άρα τα πρώην μέλη της που επιμένουν αντιμνημονιακά για Ελεύθερη Πατρίδα, είναι αντίπαλοί της και ως τέτοιοι αντιμετωπίζονται.
Ο Ανδρέας Καραγιάννης που μαζί με χιλιάδες συντρόφους του αποχώρησαν απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη μνημονιακή του μετάλλαξη, τον Ιούλιο του 2015 και προσχώρησαν  στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Γι’ αυτή του την επιλογή διώκεται.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ συμπαραστέκεται στον σύντροφο αγωνιστή Ανδρέα Καραγιάννη, που δικάζεται την Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, 9 π.μ.(επανάληψη της δίκης, 31ης  Μάρτη 2017, που είχε αναβληθεί, λόγω μη προσέλευσης των κατηγόρων) στο Μονομελές πλημμελειοδικείο Αγρινίου, ζητώντας και τη συμπαράσταση όλων των δημοκρατών Αγρινιωτών, όλων των δημοκρατικών πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΤΡΑΠΟΥΝ!
ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ  ΤΟΥ σ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!