Ξεπέρασε κάθε όριο το «Μακελειό» του Χίου – Το επικίνδυνο εξώφυλλο που προτρέπει σε βία (εικόνα)

Είναι γεγονός ότι η εφημερίδα «Μακελειό» του Στέφανου Χίου χρησιμοποιεί τακτικά μισαλλόδοξη ρητορική προτρέποντας τους αναγνώστες της σε βία.

Αν και είναι δύσκολο να πει κανείς για τους συντελεστές του συγκεκριμένου εντύπου ότι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ίσως το σημερινό πρωτοσέλιδο είναι ό,τι χειρότερο και πιο επικίνδυνο έχουμε δει

Το «Μακελειό» ζητάει να εκτελεστούν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών «στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» ενώ εμφανίζει φωτογραφίες τους, σαν να στέκονται ματωμένοι στο απόσπασμα.

5b21333b1dc524da588b45f2.jpg

Δείχνει ταυτόχρονα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δήθεν νεκρό ενώ τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα «σε καιρό πολέμου οι προδότες εκτελούνται, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας».Παράλληλα, ο υπέρτιτλος της εφημερίδας αναφέρει: «Παυλόπουλος-Τσίπρας-Κοτζιάς: Εκτελεστικό απόσπασμα και μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Το πρωτοσέλιδο του συγκεκριμένου εντύπου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γραφικό. Είναι αντιθέτως επικίνδυνο αφού ξεκάθαρα προτρέπει σε βία. Το «Μακελειό» ξεπέρασε αυτή τη φορά κάθε όριο.

koutipandoras.gr