Τσακίστε τους ναζί!

Ούτε τώρα είναι συμμορία;
Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, μέσω του βουλευτή τους Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προέτρεψαν ευθέως σε κήρυξη στρατιωτικής δικτατορίας. Οι βουλευτές της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας χειροκρότησαν.

 

Συγκεκριμένα:

«Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

  Απευθυνόμαστε καταρχάς σε όλους τους αρμόδιους θεσμούς της αστικής σας δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, όλους όσοι συναποτελούν αυτό που αποκαλείται συνταγματικό δημοκρατικό τόξο, τα ανώτατα δικαστήρια σας, τους εισαγγελείς σας (συμπεριλαμβανομένων και των φαρισαίων σας):

  Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Λουκμάν δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

  Μέχρι τώρα αυτοί που χτύπησαν στο Πέραμα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

 Μέχρι τώρα αυτοί που υπερασπίζονται  – με δεκάδες αποδεικτικά στοιχεία – τα εγκλήματα των ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία. 

Μέχρι τώρα αυτοί που δρουν και μιλάνε όπως οι ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Σήμερα, που μέσα σε αυτό που εσείς αποκαλείτε «ναό της δημοκρατίας», αυτή η ναζιστική εγκληματική συμμορία προχώρησε ευθέως σε προτροπή για στρατιωτική δικτατορία και κατάλυση του δικού σας αστικού πολιτεύματος,

 σήμερα που δεν έχετε το «άλλοθι», όπως στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα ότι ήταν νύχτα και δεν είδατε,

 σήμερα που ήταν μέρα και όλα καταγράφηκαν σε εικόνες και ήχους,

 σήμερα, καταλάβατε εάν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία ή όχι; 

Εμείς έχουμε καταλάβει τα πάντα. Και για αυτούς. Και για εσάς.

Και γι’ αυτό ακριβώς καλούμε τους αναγνώστες μας και συνολικά το λαό να σταθεί απέναντι στη ναζιστική εγκληματική συμμορία, να τη βγάλει από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.  Και για να το κάνουμε απολύτως κατανοητό. Τρεις λέξεις:

Τσακίστε τους ναζί!