Ο ΣΦΕΑ 1967-1974 καταδικάζει τις φασιστικές προκλήσεις Μπαρμπαρούση

Ο Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974 καταδικάζει τις φασιστικές προκλήσεις του βουλευτή και στελέχους της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση κατά της Βουλής των Ελλήνων, που υπήρξε το πρώτο θύμα του τυραννικού καθεστώτος της Χούντας

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΑ αναφέρει:

Ο Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974 καταδικάζει τις φασιστικές προκλήσεις του βουλευτή και στελέχους της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση κατά της Βουλής των Ελλήνων, που υπήρξε το πρώτο θύμα του τυραννικού καθεστώτος της Χούντας.

Η Χρυσή Αυγή, που δικάζεται για κακουργηματικές πράξεις, με τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή της κάλεσε απροκάλυπτα το Στρατό να νεκραναστήσει το φασιστικό καθεστώς της Χούντας, να συλλάβει τους επικεφαλής των συνταγματικών θεσμών, που έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό.

Οι κακουργηματικού χαρακτήρα προτροπές του στελέχους της Χρυσής Αυγής για στρατιωτικό πραξικόπημα θέτουν την Πολιτεία μπροστά στο επιτακτικό καθήκον να λάβει αμέσως μέτρα κατά του ναζιστικής κοπής αυτού μορφώματος.

Ο Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974 καλεί τον ελληνικό λαό και τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις του τόπου να μην περιοριστούν μόνο στην αυτονόητη καταδίκη των νοσταλγών της Χούντας, αλλά και να συσπειρώσουν το λαό, ώστε να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά η φασιστική πρόκληση. Η δε δικαστική εξουσία να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τη δίκη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης που βαρύνεται με ειδεχθή εγκλήματα.

left.gr