Ο αστυνομικός φρουρός του Μπαρμπαρούση είναι ο μπάτσος που φωτογραφίζεται γυμνός «διαφημίζοντας» στο διαδίκτυο τα «σωματικά του προσόντα» και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που διαθέτει!

Πιθανόν κάποιοι αναγνώστες μας να θυμούνται την ανάρτηση που είχαμε κάνει πριν μερικές μέρες και τιτλοφορούσαμε: «Μπάτσοι διαφημίζουν πόσο προσοδοφόρο είναι το επάγγελμα τους και πόσο πολυτελή ζωή τους εξασφαλίζει».

Ερέθισμα μας γι’ αυτό το κείμενο ήταν ένα ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του «Βήματος».

Σ’ αυτό ανάμεσα στα άλλα διαβάζαμε ότι:
«…Εκπληκτα, λοιπόν, ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψαν προσφάτως το «προφίλ» στο Fb του φρουρού πολιτικών προσώπων ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Ασφάλεια Αττικής, σε υπηρεσίες που σχετίζονται με το κοινό έγκλημα και σε άλλες σημαντικές θέσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών στην πρωτεύουσα.

Ο ένστολος, λοιπόν, έχει αναρτήσει φωτογραφίες ημίγυμνος ή γυμνός, σε ορισμένες από τις οποίες κρατά διαφόρων τύπων όπλα, για τα οποία ωστόσο παραμένει άγνωστο αν είναι ρεπλίκες ή όπλα του softball. Εμφανίζεται να προχωρεί σε εξάσκηση στη χρήση αυτόματων όπλων σε διάφορα σκοπευτήρια (παραμένει άγνωστο πού είναι).
Ομως εκείνο που εντυπωσιάζει, πέρα από τις τολμηρές φωτογραφίες που δεν διστάζει να αναρτήσει, είναι αυτές όπου φαίνεται να βρίσκεται μπροστά σε μεγάλα χρηματικά ποσά, που πιθανόν υπερβαίνουν τα 80.000 ευρώ (σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων ακόμη και των 500, των 100 ευρώ κ.λπ.)».

Τώρα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο θέλουν ο συγκεκριμένος μπάτσος να είναι ο αστυνομικός φρουρός του φυλακισμένου πλέον χρυσαυγίτη βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση.

«Ε, ναι μπορεί να πήρε καμιά κληρονομιά … και να επιδεικνύει την οικονομική του άνεση μήπως βρει καμιά γκόμενα…» γράφαμε τότε ειρωνικά στην ανάρτησή μας.
Τώρα μαθαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος είναι έμπιστος του ναζιστή Μπαρμπαρούση, ανακαλούμε. Κι αυτό γιατί «η φιλοσοφία των ανθρώπων της Χ.Α είναι το νταβατζιλίκι η «προστασία» και γενικά ο εκβιασμός», όπως έχει καταγγελθεί πολλές φορές. (Εδώ μια σχετική επώνυμη καταγγελία).

tsak-giorgis