Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Μιχαλολιάκος λέει ό,τι και ο Μπαρμπαρούσης

Η Δικαιοσύνη έκρινε με ιδιαίτερη επιείκεια τον βουλευτή της ναζιστικής οργάνωσης Μπαρμπαρούση. Μένει βέβαια να αποφανθεί το κακουργιοδικείο για την ουσία της υπόθεσης, αλλά η αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους μαρτυρά ότι εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν πως η μεταμέλειά του είναι ειλικρινής και πως δεν είναι ύποπτος φυγής.

Καθώς φαίνεται τους έπεισε ότι παρασύρθηκε από το «θυμικό» του, παρά το γεγονός ότι την επίμαχη φράση, με την οποία καλούσε τον στρατό να κάνει πραξικόπημα, τη διάβαζε από γραπτό κείμενο!

Οσο για τη «φυγή», είναι πραγματικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν αξιολογήθηκαν η «απόδραση», η περιπετειώδης καταδίωξη και τελικά η σύλληψη στο κρησφύγετό του.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν παρασύρθηκε από το θυμικό του ο Μπαρμπαρούσης. Το αποδεικνύει το γραπτό κείμενο, το χειροκρότημα των «συναγωνιστών» του στη Βουλή, η δημόσια επιδοκιμασία Κασιδιάρη, αλλά ακόμα και η καθυστερημένη δήλωση Μιχαλολιάκου ότι δήθεν έδρασε «εκτός γραμμής».

Στην πραγματικότητα, ο Μπαρμπαρούσης ακολούθησε κατά γράμμα τις εντολές του Μιχαλολιάκου.

Οπως αποδεικνύεται από το βίντεο που αποκαλύπτουμε σήμερα στην efsyn.gr, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει κατ’ επανάληψη διακηρύξει ότι η στρατηγική της οργάνωσής του είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος με πραξικόπημα και η κατάργηση των εκλογών.