Τα τάγματα θανάτου της ΧΑ- Τι έδειξε ο σκληρός δίσκος του Πατέλη (φωτο)

Η τυφλή αφοσίωση στον αρχηγό ή αλλιώς η «αρχή του αρχηγού», θεμελιακό στοιχείο των εθνικοσοσιαλιστικών (ναζιστικών) κομμάτων, περιγράφεται με αποκαλυπτικό τρόπο στις ομιλίες και τις δηλώσεις ηγετικών στελεχών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή -όπως φαίνεται και από το υλικό από τον Η/Υ του Γ. Πατέλη, πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, αλλά και άλλων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης, που περιέχεται στη δικογραφία.

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη Χρυσή Αυγή» και τίποτα δε γίνεται αν δεν το πει ο αρχηγός. Ο οποίος αρχηγός σε δημόσια ομιλία του δηλώνει πως έχει καθαιρεθεί από αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων με την κατηγορία ότι «αποσκοπούσε στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος», τίτλο τον οποίο ο ίδιος δηλώνει πως τον θεωρεί «τίτλο τιμής». Κατά τα άλλα, ο Μπαρμπαρούσης που καλούσε σε πραξικόπημα ήταν …«εκτός γραμμής»!

Στο βίντεο που παρατίθεται φαίνονται τα Τάγματα Εφόδου σε παράταξη και σε «παρελάσεις» στους δρόμους της Νίκαιας και του Πειραιά, η στρατιωτικού τύπου πειθαρχία και εμφάνισή τους, τα παραγγέλματα, εμετικά ρατσιστικά συνθήματα κ.λπ. Επίσης, καταγράφονται και συνεννοήσεις ενόψει επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου, όπως όταν λέει ο πυρηνάρχης Νίκαιας ότι περιμένουν να έρθει η «γραμμή» για επίθεση για να «καθαρίσουν την Παναγίτσα», όπου «ό,τι κινείται σφάζεται»…