5 νεοφιλελέδες που πονάνε για την αθώωση Ηριάννας-Περικλή. Έτσι για να τη χαρούμε λίγο περισσότερο

Αθωώθηκαν χτες ομόφωνα Ηριάννα και Περικλής και όλος ο κόσμος πανηγύρισε για τη δικαιοσύνη που τελικά στέρησε μόνο ένα χρόνο από τη ζωή δύο αθώων και όχι 13. Όλοι; Όχι ακριβώς…

Να καλή ώρα, σαν τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισε την αριστερή παρένθεση που είχε ανοίξει πριν μισό αιώνα και πλέον καταβάλει τίμιες προσπάθειες να βγει από τη ντουλάπα του ντροπαλού χρυσαυγιτισμού:2018062910-640x336.png

Ή σαν τον Μάνο Βουλαρίνο, ο οποίος νιώθει περήφανος στην τοποθεσία Athensvoice, για την αστική δημοκρατία που μπορεί να στερήσει ένα χρόνο από τη ζωή δύο ανθρώπων, επειδή δεν είχαν φίλους που αρέσουν σε κάποιο δικαστή. Και μπράβο του γι’ αυτό.

voularinos

Ο Γιώργος Κύρτσος από την άλλη, ανέλαβε το ρόλο του θείου από το χωριό που προτιμά να κάτσει εκεί με τη νεολαία και να τους νουθετήσει για τη ζωή και πώς να πάνε μπροστά. Πιθανότατα, παίρνοντας κρατική επιχορήγηση για κάποια δωρεάν “εφημερίδα” που βγάζετε και κάνοντας την είσοδό σας σε ένα κόμμα που χρωστάει σε όποιον μετράει σε αραβικό σύστημα αρίθμησης. Πάρτε και μια Ηριάνννα με τρία ν:

voularinos

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι και ο frontman των Παραιτηθείτε και διακινητής κολλαγόνου Γεώργιος Αθανάσιος Τσουκαλαδάκης, ο οποίος είναι από τους λίγους ανθρώπους που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χρεώνει την απελευθέρωση της Ηριάννας και του Περικλή στον ΣΥΡΙΖΑ:

voularinos

Βέβαια η πιο δυνατή σε αυτή τη κατηγορία, κρίνεται μια άλλη προσωπικότητα που αναμείχθηκε στους Παραιτηθείτε για πολύ λίγο, ενώ αυτοπαρουσιάζεται ως στιχουργός, κειμενογράφος και σεναριογράφος. Η Έλια Ζερβού λοιπόν, καλεί τα μέλη της σελίδας της “να τον πιούνε” γιατί πλέον έχουμε χούντα ακροαριστερών τρομοκρατών (για όσους δεν κατάλαβαν, αναφέρεται στο ΣΥΡΙΖΑ), η οποία είναι υπεύθυνη για την αθώωση:

voularinos.jpg

Με πολύ βολικό τρόπο, οι θιασώτες των δύο μεγάλων κομμάτων, φροντίζουν να ξεχνάνε πως η περιπέτεια της Ηριάννας και του Περικλή, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ύπαρξη του τρομονόμου. Δηλαδή στην ύπαρξη ενός νόμου. Και μπορεί να μην είναι κοινή γνώση στους θιασώτες τους μετώπου της λογικής, αλλά εδώ και πολλά χρόνια, αυτός που φτιάχνει νόμους είναι η Βουλή και η Κυβέρνηση.

Αλλά, μέρα χαράς η σημερινή και ας μείνουμε απλά στην απόλαυση από τον πόνο των νεοφιλελέδων για την αθώωση των δύο παιδιών και ας μην το βαρύνουμε άλλο.

spasmenoparathyro.me