Πούλα φασιστούλα, πούλα! Και φονιάδες και φραγκοφονιάδες!

Είναι ναζί. Κανονικοί. Δηλαδή εγκληματίες. Είναι φασίστες. Κανονικοί. Δηλαδή εγκληματίες και ταυτόχρονα γελοίοι. Τόσο γελοίοι, τόσο σαχλοί και τόσο ξεφωνημένα χατζατζάρηδες που έφτασαν να πουλάνε «πατρίδα» για να… πουλήσουν, τελικά, μακό μπλουζάκια και πετσέτες θαλάσσης!

ίναι ναζί. Κανονικοί. Δηλαδή εγκληματίες. Είναι φασίστες. Κανονικοί. Δηλαδή εγκληματίες και ταυτόχρονα γελοίοι. Τόσο γελοίοι, τόσο σαχλοί και τόσο ξεφωνημένα χατζατζάρηδες που έφτασαν να πουλάνε «πατρίδα» για να… πουλήσουν, τελικά, μακό μπλουζάκια και πετσέτες θαλάσσης!

Δείτε πως η φασιστούλα χρυσαυγούλα, δίνει το πραγματικό νόημα του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλείας της και μάλιστα μέσα από τις… πολιτικές της διακηρύξεις. Διότι ποιο το νόημα να είναι «η Μακεδονία ελληνική» αν δεν μπαίνει και κανένα φραγκάκι στο ταμείο; Ποιο το νόημα να είναι κανείς «Ελληνας πατριώτης» αν δεν μπορεί να… πουλήσει πετσέτες στους λουόμενους!

Απολαύστε, τι πραγματικά υπάρχει πίσω από κείνο το «αίμα»- «τιμή» τους. Τι υπάρχει πίσω από το αίμα των δολοφονιών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από φραγκοφονιάδες μικροεμποράκους… πετσετών θαλάσσης.

Η απάντηση του «Ημεροδρόμου» στις φασιστοπετσέτες!

apagorevodai-fasistes-stis-paralies1

imerodromos.gr