Εχουμε περισσότερους παπάδες παρά γιατρούς. Αντί για εγχειρήσεις, θα γίνονται προσευχές, κι οι ασθενείς θα γίνονται περδίκι;

Ένας ψευτάκος δεξιός τους υπαλλήλους ψέγει.
Για όλα τους κατηγορεί, για όλα εκείνοι φταίνε.
Πως είναι τάχατες πολλοί, πως είν’ τεμπελχανάδες.
“Περίσσιοι είναι στη χώρα μας, μα στη Ρουσία λίγοι”.
Μετρά αυτούς στο τόπο μας, τους βγάζει εκατομμύριο.
Μετρά κι αυτούς στο Μόσχοβο κι είν’ οι μισοί μας λέει.
Το ψέμα είναι φανερό κι έχει κοντά ποδάρια.
Μια βόλτα απ΄ το διαδίκτυο σου λέει την αλήθεια…

Στην Ελλάδα οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κάπου 560.000 όλοι κι όλοι. Από αυτούς οι 54.657 το 2012 ήταν μπάτσοι.
Εδώ να πούμε πως πράγματι είμαστε από τα κράτη, που έχουν τη μεγαλύτερη αναλογίααστυνομικών ανά κάτοικο. Είμαστε στη 35η θέση με 503 αστυνομικούς ανά 100.000 κατοίκους.
Η δε Ρωσία έχει 756.859 αστυνομικούς!
Μόνο και μόνο δηλαδή από αυτό τον αριθμό καταλαβαίνουμε τι ψέματα γράφονται από νεοφιλελέ site. (Τα στοιχεία είναι εδώ)

Μάλιστα το 2015 μέσα στην Κρίση οι μπάτσοι αυξήθηκαν κατά 25%, πήγαν στους 68.111!
Να πούμε και πόσους παπάδες έχουμε; Κι αυτοί από το κράτος πληρώνονται. Κάπου 10.000, 9.298 για την ακρίβεια (2015). Μάλιστα τον καιρό των Μνημονίων δεν μειώθηκαν καθόλου σε σύγκριση μ’ άλλες ομάδες υπαλλήλων.
Οι ίδιοι βέβαια λένε πως έχουν έλλειψη! Τι να πουν μετά οι γιατροί που ήταν το 2015 μόλις 8.071! Δηλαδή έχουμε περισσότερους παπάδες παρά γιατρούς. Να υποθέσω πως στο μέλλον αντί για εγχειρήσεις, θα γίνονται προσευχές, κι οι ασθενείς θα γίνονται περδίκι; Θαύμα αδέρφια μου!

Μην ξεχάσουμε και τους μόνιμους στρατιωτικούς. Εκεί κι αν έχουμε: 78.183! Μπορούμε να εξάγουμε μερικούς; Γιατί αυτοί νομίζω πως όντως περισσεύουν.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, έτσι όπως το ευνοούν οι νεοφιλελέ κανίβαλοι, είναι λιγότεροι από 200.000, αφού δάσκαλοι και καθηγητές είναι περίπου 135.000.
Μπορούν να μας πουν οι νεοδημοκράτες, ποιους ακριβώς θα διώξουν, ποιους θεωρούν περιττούς; Σίγουρα όχι αυτούς που διόρισαν κατά κόρον: Στρατιωτικούς, μπάτσους και παπάδες.

Θα μείνουμε μάλλον χωρίς δασκάλους, γιατρούς και πολιτικό προσωπικό στις δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες απαξιώνονται συστηματικά για να περάσουν σε ιδιώτες.

Αυτό μας συμφέρει; Απλά ρωτάω…

mitsos175.

tsak-giorgis