Θανάσης Καναούτης: Η ατιμώρητη δολοφονία του 19χρονου που έγινε σαν σήμερα το 2013

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για σένα αγόρι μας, είναι να γκρεμίσουμε τον κόσμο των ελεγκτών και του φόβου” 

(Γραμμένο μήνυμα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Θανάση Καναούτη

Συμπληρώνονται σήμερα πέντε χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε στην ουσία ο νεαρός Περιστεριώτης Θανάσης Καναούτης, κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων.

Τα πέντε βίντεο που παραθέτουμε, στο τέλος της ανάρτησης είναι αποκαλυπτικά για το ποιοι ευθύνονται για την απώλεια του Θανάση.

Κάποιες ελάχιστες πληροφορίες θα προσθέσουμε. Για την αστική δικαιοσύνη ο κύριος υπεύθυνος της δολοφονίας του 19χρονου νεολαίου δεν έπρεπε να έχει καμιά ποινική συνέπεια. Είναι η ίδια «δικαιοσύνη» που επιβάλει 22 μήνες φυλακή σε άνεργο που δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο.

Είναι γνωστή η απάνθρωπη συμπεριφορά κάποιων ελεγκτών σε άτομα της τάξης μας που αδυνατούν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός τέτοιου καθάρματος που χαστούκισε δημόσια νεαρή άνεργη κοινωνιολόγος η οποία δεν διέθετε ούτε τα 60 λεπτά να πληρώσει το αντίτυπο του εισιτηρίου.

Κι όλα αυτά την στιγμή που «Βολεμένοι χρυσοκάνθαροι με παχυλούς μισθούς προτείνουν συλλήψεις των φτωχών που δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο».