Στον Ελληνικό Στρατό ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ είναι πάντα παρόν!

Στην επιστολή καταγγελίας που λάβαμε πρόσφατα απoκαλύπτεται ότι στον Ελληνικό Στρατό δεν περιμένουν τις Γιορτές του Μίσους στο Βίτσι για να Τιμήσουν, αλλά κυρίως για να θυμίσουν τον Εμφύλιο. 

Μας το αποκαλύπτουν οι φαντάροι γράφοντας:
Είμαστε φαντάροι από την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού. Θέλουμε να καταγγείλουμε μέσα από αυτό το γράμμα πως το χουντικό πρόσωπο του στρατού είναι ακόμα εδώ παρά τα όσα λέγονται.
Στο ΚΙΧΝΕ Διδυμότειχου σε περίοπτη θέση στην αίθουσα αναμονής βρίσκεται μαζί με τους διοικητές φωτογραφία που απεικονίζει θύμα του εμφυλίου πολέμου.
Βλέπεις ο Στρατός που την δεκαετία του 40′ στράφηκε ενάντια στον λαό μας για να επιβάλλει τα συμφέροντα των Άγγλων ιμπεριαλιστών, της αστική τάξης, έχοντας συμμάχους του σε αυτή την προσπάθεια τους φασίστες, τους δοσίλογους και τους Ταγματασφαλίτες πρέπει να μας το θυμίζει καθημερινά.
Βλέπεις ο Ελληνικός Στρατός έχει και συνέχεια και συνέπεια. Αυτός ο Στρατός ήταν που έκανε την Χούντα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της αστικής τάξης, έχοντας στο πλευρό του τους φασίστες της 4ης Αυγούστου του Πλεύρη και κυρίως τις ΗΠΑ.
Αυτός είναι ο Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που απείλησε ο Καραμανλής το 2008 να στείλει ενάντια στην εξεγερμένη νεολαία.Αυτός ο Στρατός κατέβηκε 3 τουλάχιστον φορές στο δρόμο εναντίον των διαδηλωτών που αντιμάχονταν τα Μνημόνια.
Αυτός είναι ο Στρατός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταδιώκει και φυλακίζει μετανάστες-πρόσφυγες, που συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις καταστρέφοντας λαούς.

Βλέπεις, είτε το 1944, είτε το 2018 ο Στρατός είναι ο πιο βίαιος μηχανισμός ταξικής κυριαρχίας και υπεράσπισης των συμφερόντων του κόσμου του πλούτου.
Σε αυτόν τον Στρατό βρίσκεται απέναντι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Υπερασπίζοντας τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με στολή.
Παλεύοντας από την σκοπιά των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας, ενάντια στον Πόλεμο και τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και τον Φασισμό, ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτικό καπιταλισμό και το κράτος της αστικής τάξης.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ