Έλληνες έκλεψαν τους πρόσφυγες στον Έβρο ενώ το κράτος τους βασανίζει και τους επαναπροωθεί Παράνομα!

Κόλαση πραγματική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες έχει γίνει ο Έβρος.
Η κυβέρνηση, κινητοποιώντας όλους τους επίσημους κρατικούς κατασταλτικούς-στρατιωτικούς μηχανισμούς αλλά και όλη την στεφάνη των στρατιωτικοποιημένων εθελοντικών τμημάτων (ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ, φασιστικές Λέσχες Εφέδρων), επιχειρεί να ανακόψει τα ποτάμια της δυστυχίας που τροφοδοτούνται από τους πολέμους που συμμετέχει ο Ελληνικός Στρατός, αλλά και το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν, αυτή την εκδοχή πολιτικοποιημένου Ισλάμ του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.

Πλέον πληθαίνουν οι αποδείξεις μέσω των περιστατικών που αποκαλύπτονται ολοένα περισσότερο, των καταγγελιών δικηγόρων αλλά και των ρεπορτάζ μάχιμων δημοσιογράφων ότι τα Βασανιστήρια είναι συστηματικά, όπως και οι Παράνομες Επαναπροωθήσεις.

 

Σε αυτό το κλίμα αναβαθμισμένης βαναυσότητας που καλλιεργείται από το ίδιο το Ελληνικό κράτος βρίσκουν περιθώριο δράσης κάθε μορφής παραβατικότητας.
Όμως έχει σημασία να διαπιστώσουμε την παρέμβαση συγκεκριμένων ΜΜΕ που ενισχύουν τον Ρατσισμό.
Διαβάζουμε σε ανάρτηση του radioevros.gr
Συνελήφθησαν χθες (29-1-2018) το βράδυ, στο Διδυμότειχο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 21 και 20 ετών (αδέρφια), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 21χρονος υπήκοος Αφγανιστάν κατήγγειλε σε αστυνομική υπηρεσία, ότι το ίδιο πρωί, ενώ κινούταν πεζός σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου, τέσσερις άγνωστοι δράστες, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ…
Όμως έχει τεράστια σημασία να δούμε το πως παρουσιάστηκε η είδηση της νεώτερης επίθεσης και κλοπής, που χρεώθηκε στους ¨παράνομους μετανάστες» εξαρχής!
Διαβάζουμε λοιπόν στο evros-news.gr (20/8/2018)
Φόβος και ανησυχία επικρατεί στη Νέα Βύσσα, μετά το χθεσινοβραδινό, πολύ σοβαρό περιστατικό ληστείας σε βάρος παράνομου μετανάστη, από τρεις άνδρες οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και φορούσαν τις κουκούλες από τα φούτερ τους, αλλά δεν είχαν απόλυτα καλυμμένα τα πρόσωπα τους και οι οποίοι του έκλεψαν τα χρήματα που είχε πάνω του και το κινητό τηλέφωνο.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τρεις επίσης παράνομους μετανάστες, αφού τον τελευταίο καιρό αρκετοί εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα από την περιοχή Νέας Βύσσας, οι οποίοι και προχώρησαν στην ληστεία και εξαφανίστηκαν.
Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός τι έχει να απαντήσει τώρα που αποκαλύφθηκε ότι διαδίδει ΨΕΜΑΤΑ;
Όμως δεν είναι μόνο η εγκληματική δράση και η διάδοση του ρατσισμού της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας.
Σημασία έχει να δούμε τι κάνει το ίδιο το Ελληνικό κράτος.
Το ελληνικό κράτος που κλέβει χρήματα και κινητά από μετανάστες, τους βασανίζει.
Δράστης η Ελληνική Αστυνομία!