Δολοφονία αγωνιστή στην Κωνσταντινούπολη – Κάλεσμα για συγκέντρωση αύριο στην Τουρκική πρεσβεία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
 
14 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.00
 
ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΒΑΣΙΛ. ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ)

Οι δολοφόνοι αστυνομικοί δολοφόνησαν ένα ακόμα αγωνιστή στην Τουρκία 

Η επαναστατική δράση είναι τιμή. 

Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι καθήκον.  

Οι σφαγές και οι δολοφονίες δεν μπορούν να σταματήσουν τον δίκαιο αγώνα μας

Χθές  το πρωί (13 Σεπτέμβρη), την συνοικία Kucukarmutlu, στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι συνοικία που ζουν αγωνιστές και αγωνιζόμενος λαός της Κωνσταντινούπολης, οι δολοφονικές δυνάμεις καταστολήςτου AKP δολοφόνησαν έναν ακόμη αγωνιστή.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις ενός διακινητή ναρκωτικών που έκανε διακίνηση και τιμωρήθηκε από τους Αγωνιστές γιαυτό το λόγο, η αστυνομία έκανε έφοδο στα σπίτια της συνοικίας και δολοφόνησε τον αγωνιστή Ibrahim Devrim Top.

Οι αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου είναι αυτοί που γίνονται ασπίδα ενάντια στα ναρκωτικά, το τζόγο και τη διαφθορά.
Η εξουσία του AKP, η οποία λεηλατεί υπόγειες και επίγειες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, που δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές, για τη διαιώνιση του συστήματος της εκμετάλλευσης, του πλιάτσικου, της λεηλασίας, εφαρμόζει μια συνειδητή πολιτική διαφθοράς ενάντια στο λαό μας.

Από το 2002 που ήρθε το AKP στην εξουσία, η διακίνηση ναρκωτικών, η πορνεία, ο τζόγος έχουν αυξηθεί κατά 300%.
Δεκάδες χιλιάδες γυναίκες έχουν πάρει έγγραφα από το δήθεν Μουσουλμανικό AKP για να κάνουν πορνεία. Η χρήση ναρκωτικών έχει φτάσει έως την ηλικία των 10 ετών, οι πύλες των σχολείων έχουν μετατραπεί σε παζάρι διακίνησης ουσιών.

Ένα τέτοιο σύστημα μπορούν να το συντηρήσουν μόνο διαφθείροντας το λαό. Επειδή αυτοί είναι εχθροί του λαού και της πατρίδας.

Για αυτό το λόγο, με τη μαρτυρία ενός διακινητή που τιμωρήθηκε, μπήκαν στα σπίτια και δολοφονήθηκε ένας αγωνιστής.
Διότι οι Αγωνιστές αγωνίζονται για να μη πνιγεί ο λαός μας στο βούρκο των ναρκωτικών. Οι Αγωνιστές βάζουν εμπόδια στις πολιτικές διαφθοράς του AKP που εφαρμόζει ενάντια στο λαό μας.

Ο Devrim Top είναι το καμάρι και η τιμή των λαών της Ανατολής.

Ο Devrim Top ήταν ένας νεότατος αγωνιστής. Αγωνίστηκε για να προστατέψει τα παιδιά του λαού από τις συμμορίες διακινητών. Έγινε στόχος του φασισμού που είναι ο προστάτης των συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών. Έπεσε μάρτυρας στο όνομα της προστασίας των παιδιών του λαού από τις επιθέσεις διαφθοράς του φασισμού. Αγωνιζόταν μέρα βράδυ στις φτωχές λαϊκές συνοικίες, ενάντια στη πείνα, στην ανέχεια. Αφιέρωσε τα νιάτα του στο Σοσιαλισμό, στην Επανάσταση.

Ο στόχος του φασισμού είναι τα τίμια παιδιά του λαού. Τα οργανωμένα παιδιά του λαού που σκέφτονται, αναζητούν, παράγουν, ζητάνε δικαιοσύνη.

Για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στις σφαγές και τις δολοφονίες του φασισμού, για να φωνάξουνε «ο Devrim Top είναι αθάνατος», προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Τουρκίας.

Ένας φεύγει, χιλιάδες ερχόμαστε.

Δεν θα παραδοθούμε στο φασισμό. Οι εκτελέσεις, οι σφαγές δεν θα σταματήσουν τον δίκιο αγώνα μας.

 Ο φασισμός θα ηττηθεί, οι αγωνιστές θα νικήσουν!

Συνέντευξη Τύπου μπροστά από την πρεσβεία της Τουρκίας

Ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα 18:00

O IBRAHIM DEVRIM TOP ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
 
ΤΟ AKP ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!