Έκκληση για γάλα από το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Τη συνδρομή όλων, όσων μπορούν να βοηθήσουν ζητά το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, για παροχή βασικών προϊόντων στα οποία έχει ελλείψεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Ιατρείο κάνει έκκληση για βρεφικά γάλατα 1ης και 2ης ηλικίας, για παιδικά γάλατα εβαπορέ, καθώς και για πάνες, επειδή -όπως σημειώνει- το απόθεμα τού Ιατρείου έχει μειωθεί δραματικά λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Σύμφωνα με το Ιατρείο, κάθε μήνα βοηθούνται περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών). Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα το Ιατρείο έχει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα «να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με τη βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 7 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 60.000 ιατρικές επισκέψεις. Όπως τονίζεται το Ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Σημειώνεται εξάλλου, ότι το Ιατρείο δεν δέχεται «σε καμία περίπτωση» χρηματικές δωρεές, παρά μόνο
σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες -με τη σειρά του- τις προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει μπορεί να τηλεφωνήσει στο 2109631950 ή να στείλει e-mail στο mkiellinikou@gmail.com, ενώ μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org για περαιτέρω πληροφορίες.

efsyn.gr