Νυχτερινοί βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας -Δύο Παλαιστίνιες νεκρές – 95 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σε επεισόδια

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, κοντά στο Τείχος που χωρίζει τον θύλακα από το Ισραήλ, ανέφεραν νοσοκομειακές πηγές

Τραυματιοφορείς της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου ανέφεραν ότι βρήκαν τα πτώματα δύο νεαρών Παλαιστίνιων, που διευκρίνισαν πως ονομάζονταν Ιμπραήμ αλ Νάτζαρ και Μοχάμεντ Χαντέρ, κοντά στο Τείχος.

Ο Άσραφ αλ Κούντρα, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα, είπε σε δημοσιογράφους ότι ασθενοφόρο της Ερυθράς Ημισελήνου μετέφερε τις σορούς στο νοσοκομείο Νάσερ, στη Χαν Γιούνες.
  Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε νωρίτερα ότι στοχοθέτησε τρεις Παλαιστίνιους που προσπαθούσαν να κόψουν το συρματόπλεγμα στο Τείχος ώστε να μπορέσουν να παρεισφρήσουν στο έδαφος του Ισραήλ. Κατά την ίδια πηγή, δύο χτυπήθηκαν και ένας διέφυγε.
  Νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας, 95 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σε επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και ισραηλινούς στρατιώτες στα σύνορα της βόρειας Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, ανέφεραν τραυματιοφορείς.
 Από αυτούς, οι 26 τραυματίστηκαν από σφαίρες ανδρών των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων και οι υπόλοιποι χρειάστηκαν φροντίδες διότι εισέπνευσαν δακρυγόνα.
kinisienergoipolites