«Οι γειτονιές μας έχουν ιστορία»: Η Εύη Καρακώστα για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

«Η ημέρα σήμερα καλεί μοναδικά στη μαζική κινητοποίηση των αντιφασιστών και των δημοκρατών της περιοχής, γιατί μόνο ένα πάνδημο αντιφασιστικό μέτωπο είναι αυτό που θα καθαρίσει τις γειτονιές μας και θα στείλει τα αποβράσματα στα αζήτητα», δηλώνει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στh B’ Πειραιά

Η δήλωση της Εύης Καρακώστα:  

5 xρόνια από την ημέρα που ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας «έπεσε» από το μαχαίρι δολοφόνου Χρυσαυγίτη .

Κι ενώ στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης αποδεικνύεται με αδιάσειστα στοιχεία η εμπλοκή των επικεφαλής της Χρυσής Αυγής και το οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο που τήρησαν κατά γράμμα οι εμπλεκόμενοι, οι ναζί εγκληματίες συνεχίζουν να τρομοκρατούν. Στους δρόμους του Πειραιά εξακολουθούν να στήνουν ενέδρες σε οτιδήποτε θεωρούν διαφορετικό σύμφωνα με τις διεστραμμένες απόψεις τους. Μόλις προχθές επιτέθηκαν δολοφονικά σε νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα, δηλώνοντας μάλιστα πως οι περιοχές τους ανήκουν.

Οι γειτονιές μας όμως έχουν ιστορία. Κρατάνε το νήμα από την προσφυγιά και την αντίσταση, μέχρι τα σήμερα.

Και η ημέρα σήμερα καλεί μοναδικά στη μαζική κινητοποίηση των αντιφασιστών και των δημοκρατών της περιοχής, γιατί μόνο ένα πάνδημο αντιφασιστικό μέτωπο είναι αυτό που θα καθαρίσει τις γειτονιές μας και θα στείλει τα αποβράσματα στα αζήτητα.

left.gr