Πάτος: Περαστικοί επιτίθενται σε ληστή κοσμηματοπωλείου. Τον κλωτσάνε μέχρι θανάτου.

Μπόλικη υγεία φαίνεται πως κρύβει η κοινωνία μας, αφού χτες θύμισε λίγο από Ισλαμικό Κράτος στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, χτες το απόγευμα, άνδρας προσπάθησε να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο. Ο δράστης που φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, κρατούσε ένα μαχαίρι και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, όταν ο ιδιοκτήτης έλειπε. Άρχισε να ψάχνει το μαγαζί και την ίδια ώρα περαστικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί παρακολουθώντας τις κινήσεις του.

Ο δράστης πανικοβλήθηκε, προσπάθησε να φύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Για την ακρίβεια, όπως βλέπουμε σε βίντεο, βρίσκεται σε κατάσταση που δε μπορεί καν να ανοίξει την πόρτα του καταστήματος και αρχικά επιχειρεί να τη σπάσει με έναν πυροσβεστήρα.

Στη συνέχεια ανοίγει ένα πορτάκι στη βιτρίνα και προσπαθεί να βγει από εκεί. Εκείνη την ώρα, δύο περαστικοί, αρχίζουν και κλωτσάνε τη τζαμαρία, σπάζοντας τα τζάμια πάνω στο δράστη, και συνεχίζουν να τον κλωτσάνε στο κεφάλι.

Οι δράστες μάλιστα συνεχίζουν να χτυπούν το θύμα τους, ακόμα και όταν καταφέρνει να συρθεί έξω από το μαγαζί. Εκείνη την ώρα επίσης, διακρίνεται και ένας τρίτος άνδρας με πράσινο μπλουζάκι, να πλησιάζει το θύμα και να καταφέρνει και αυτός μια κλωτσιά.

Ο άτυχος άνδρας τελικά κατέληξε, ενώ σύμφωνα με το βίντεο, πολλά από τα τραύματά του προήλθαν κυρίως από τους δύο περαστικούς.

Ακόμα χειρότερα, σε διάφορα ΜΜΕ, διαβάζουμε και ακούμε, πως ο επίδοξος ληστής, τραυματίστηκε μόνος του, όταν προσπάθησε να σπάσει τη τζαμαρία του καταστήματος και να βγει έξω.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν η αστυνομία αναζητά ή εχει ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης που διακρίνονται στο βίντεο.

Το εν λόγω βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, αλλά προειδοποιούμε για την ύπαρξη σκληρών εικόνων.

spasmenoparathyro.me