Νέα τροπή στην ληστεία του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια. Bαλλιανάτος: «Ο Ζακ δεν μπήκε για να κλέψει αλλά για να αποφύγει καυγά»…

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος παρουσιάζει μία νέα εκδοχή σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής…. 
Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστηρίζει πως ο Ζακ Κωστόπουλος δεν εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει, όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά για να γλιτώσει από καυγά που εξελισσόταν την ίδια ώρα σε παρακείμενο κατάστημα, που καθόταν ο 33χρονος μαζί με την παρέα του. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ.Βαλλιανάτου, οι κινήσεις όλων έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, ενώ με αυτά τα στοιχεία θα αποδειχθεί ότι το θύμα δεν είχε πρόθεση να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο αλλά να αποφύγει τον καυγά.

Η ανάρτηση του κ.Βαλλινάτου καταλήγει με την σημείωση ότι όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί του θα αποδειχθούν ενώπιον των δικαστηρίων, όπου θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής υπόθεσης….

mixanitouxronou.gr