Καλύτερα μαϊμού παρά ναζί

Αυτή είναι θέση και η αντίληψη της Χρυσής Αυγής για τους γείτονες μας, όπως την περιέγραψε ο υπαρχηγός της, ο ναζί Χρήστος Παππάς.

 

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται και σαν «μακεδονομάχοι» για να κερδίσουν ψήφους κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: πατριδοκαπηλία.

Αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον χιτλερικό εαυτό τους και άρχισαν να χαρακτηρίζουν μαϊμούδες τους ανθρώπους.

Φυσικά, δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από τον Χρήστο Παππά με τα ναζιστικά, φασιστικά, χουντικά και …πατριωτικά «παράσημα»:

Ο Χρήστος Παππάς μαθαίνει σε παιδάκια να χαιρετάνε ναζιστικά (με τη σβάστικα στο στήθος), τιμά τον Μουσολίνι, κρατά περήφανα τη σημαία της χούντας και καπελώνεται (με άνεση) με το μουσουλμανικό φέσι που φορούσαν οι μεραρχίες των SS στα Βαλκάνια το 1943.

Δεν θα χαραμίσουμε αυτή τη φορά λέξεις για το ναζιστικό σκουπίδι. Θα αρκεστούμε σε ένα απλό και κατανοητό σχόλιο:

Καλύτερα μαϊμού παρά ναζί.

Γιατί;

1. Διότι οι μαϊμούδες είναι ζώα και στη Γη άνθρωποι και ζώα συνυπάρχουν. Οι μαϊμούδες άλλωστε δεν θέλουν να αφανίσουν τους ανθρώπους.

2. Διότι οι ναζί αυτό που έκαναν κι αυτό που επιδιώκουν είναι τον αφανισμό των ανθρώπινων χαρακτηριστικό του ανθρώπου. Δεν είναι εγκληματίες οι ναζί, είναι εγκληματίες επειδή είναι ναζί. Συνεπώς, άλλο ναζί κι άλλο άνθρωπος. 

Γεράσιμος Χολέβας

imerodromos.gr