Με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκε στο κανάλι του Ευρωκοινοβουλίου η Ιωάννα Δεμεντή;

Αρχικά να πούμε ότι είναι πανέμορφη κοπέλα η Ιωάννα Δεμεντή. Πρόκειται για «το κορίτσι του μπακαλιάρου και των αγγουριών, σύμφωνα με γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, -σ,σ το οποίο- ανέλαβε να υπηρετήσει τον Άδωνη Γεωργιάδη, αφού προσελήφθη παρανόμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι για το οποίο και διώκεται» σύμφωνα με δημοσίευμα του Documento».

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., απειλεί με «νέες Αγωγές» τον εκδότη της Κυριακάτικης εφημερίδας και τον κατηγορεί σαν τον «μεγαλύτερο σεξιστή και φαλλοκράτη στην Ελλάδα».

Από κει και πέρα το μόνιμο μέτωπο που υπάρχει εδώ και καιρό μεταξύ Αδωνη Γεωργιάδη και Κώστα Βαξεβάνη παίρνει νέες διαστάσεις με νέες αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο twitter, αλλά και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του για τα «προσόντα» και την γενικότερη επαγγελματική και πολιτική ζωή της «προστατευομένης» του Αδωνη.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο όλη αυτή την κατάσταση οι χρήστες του διαδικτύου δεν θα την άφηναν ασχολίαστη, με την Ιωάννα Δεμεντή να απειλεί με μηνύσεις όσους χρήστες του twitter έκαναν «ανάρμοστες» αναρτήσεις σε βάρος της, ενώ η ίδια είχε ένα «πολιτισμένο» διάλογο με τον Κ. Βαξεβάνη:

Από κει και πέρα ήρθαν στην επιφάνεια αρκετά βίντεο από περασμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις της κ. Δεμεντή, η οποία, όπως διαπιστώνουμε από σχετικά δημοσιεύματα, ήταν το αγαπημένο πρόσωπο δημοσιογράφων και πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ.

vathikokkino.gr