Μ. Bαρβιτσιώτης: Η υποκρισία ενός γόνου πολιτικών ακρίδων

«Οταν ένας γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο, προκαλεί» τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας, πριν από καιρό, όταν έγινε γνωστή η είδηση, ότι σαν υπουργός Ναυτιλίας, τότε, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έκανε «μεγάλη ζημιά» στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν η αοιδός Πάολα.

Το δημοσίευμα που σχολιάζαμε τότε, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Μ. Βαρβιτσιώτης «με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του».

Θυμηθήκαμε αυτό το άρθρο μας όταν είδαμε στο twitter, κείμενο του Μ. Βαρβιτσιώτη με το οποίο μας πληροφορεί ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με την Ν.Δ στην Δυτική Αθήνα, κάνοντας αυτή την επιλογή για να βρεθεί «δίπλα στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από την κρίση».

Μιλάμε για έναν πολιτικάντη, ο οποίος βρέθηκε στην πολιτική επικαιρότητα «κληρονομώντας» την «εκλογική πελατεία» του πατέρα του, και όσες φορές βρέθηκε στην επικαιρότητα ήταν σε δημοσιεύματα λαϊβ στάιλ περιοδικών, για την προκλητική του ζωή επειδή «είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή».

Ενώ αυτό που μας έχει μείνει από  την θητεία του σε υπουργικό θώκο που βρέθηκε για ένα φεγγάρι -με μοναδικό «προσόν» το όνομα του- είναι το θράσος να μιλά για «αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης», όταν έγινε το πολύνεκρο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, αποσείοντας τις δικές του ευθύνες, όπως και της κυβέρνησης Σαμαρά. Επίσης έχει καταγγελθεί για τις συναντήσεις του με τους εφοπλιστές προκειμένου να ρίξουν τα μεροκάματα των ναυτικών.

Μέτα την απάντηση που του έδωσε χρήστης του twitter -στην φωτογραφία που παραθέτουμε, περιττεύει κάθε περαιτέρω δικός μας σχολιασμός

tsak-giorgis