ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ….ΟΡΙΣΤΙΚΟ »ΜΑΥΡΟ» ΣΤΟ MEGA CHANNEL !!!

Ίσως και απόψε το οριστικό «μαύρο» στο MEGA μιας και το Συμβούλιο της Επικρατείας, έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, την σχετική απόφαση στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Η εν λόγω απόφαση απαγορεύει ουσιαστικά στο MEGA να εκπέμπει σήμα αφού δεν είχε συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, ανοίγοντας ταυτόχρονα τις τυπικές διαδικασίες που οδηγούν στο κλείσιμο του «Μεγάλου Καναλιού».

Εργαζόμενοι σταθμού που το έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα ανοικτό στέλνουν μέσω Facebook το δικό τους μήνυμα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:
«Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA; Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω.
Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό.Για πάνω από 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ’ ενα <<ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ>> κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA.
Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν: α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφάλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεός
βλέπει & κρίνει…»
.
patrinaki.blogspot.com