Η κωλυσιεργία κορυφώνεται: ανάγνωση 2.000 βουλευτικών ερωτήσεων ζητά ο Λαγός! Η απάντηση της Προέδρου

Την ανάγνωση 2.000 κοινοβουλευτικών ερωτήσεων ζήτησε σήμερα, 2/11/2018, ο κατηγορούμενος Λαγός διά του συνηγόρου Ρουσσόπουλου, προκαλώντας την αντίδραση της Προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη, η οποία μάλιστα υπενθύμισε τις δηλώσεις Λαγού περί καθυστέρησης της δίκης με ευθύνη του δικαστηρίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι η υπεράσπιση αρνήθηκε πως ο Λαγός έχει προβεί σε τέτοιες δηλώσεις:

Μέχρις στιγμής, οι συνήγοροι του Λαγού προσκόμισαν στο δικαστήριο κατάλογο 800 κοινοβουλευτικών ερωτήσεων των ετών 2016-2018, δηλαδή χρονικό διάστημα που δεν αφορά καν τα επίμαχα (και επίδικα) γεγονότα των ετών 2012-2013 και προγενέστερα. Η Πρόεδρος ζήτησε να προσκομιστεί στο δικαστήριο ολοκληρωμένος ο κατάλογος εγγράφων της υπεράσπισης Λαγού, για να αποκτήσει συνολική εικόνα και να αποφασίσει τι θα διαβαστεί, ευχέρεια που προβλέπεται στο άρθρο 364 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Η περιγραφή που ακολουθεί από τη ροή του Golden Dawn Watch:

Ολοκληρώθηκαν τα έγγραφα για τον κατηγορούμενο βουλευτή Ν. Μίχο. Ο συνήγορος Ρουσσόπουλος καταθέτει έγγραφα προς ανάγνωση για τον κατηγορουμένο Βουλευτή Γ. Λαγό.

Πρ: Θα πρεπει να έχουμε μια συνολική εικόνα των αναγνωστέων… πείτε μας…

Ρουσσόπουλος: Είναι ερωτησεις, επερωτήσεις, συνεντεύξεις, και επιτροπές που συμμετείχε, για τη Novartis, ερωτησεις που αφορούν τη Θρακη, την καθαριότητα και θέματα του κοινοβουλευτικού του έργου… δεν…

Πρ: Το σύνολο αν μπορεί να εκτιμηθεί σε σελίδες;

Ρουσ: 2000. Και ενα μικρο folder που λεει για τους Αραβες, ο κύριος Αλιβιζάτος το χει πει και είναι και φωτογραφίες που αφορούν κάποιους μάρτυρες όπως τον κυριο Πουλικόγιαννη.

Πρ: Κοιτάξτε θα ξεκινήσουμε αλλά δε γίνεται να διαβαστούν 2000 σελίδες για τον πελάτη σας που εχει κάνει και δήλωση ότι έχει καθυστερήσει η δίκη. Θα περιορίσετε τα αναγνωστέα στα ουσιώδη. θέλουμε έναν εύλογο χρόνο. Στον Ηλία Κασιδιάρη δώσαμε 7 συνεδριάσεις που ήταν και περισσότερα [έγγραφα] απο τον Γερμενή.

Ρουσ: Διαβάσαμε όλες τις συνεντεύξεις στον Ριζοσπάστη και στην ΕφΣυν στον κύριο Ψαρρά.

Πρ: Να σας πω το χρονο που δωσαμε στην πολιτική αγωγη; 7 συνεδριάσεις.

Παπαδέλλης: Να πουμε κάτι. Η πολιτική αγωγή είχε καλυφθεί γιατί το υλικό της, κατα το 90%, ηταν αναγνωστέα που προσκόμισε η πολιτική αγωγή στη δίκη. Αυτο ειναι η επίφαση!

Ρουσ: Ο Λαγός ειναι δεύτερος σε επερωτήσεις στην Ελλ. Βουλή μετά τον [βουλευτή] Νικολόπουλο

Πρ: Να κάνετε και δευτερη επιλογή…

Ρουσ: Όταν εκλεγώ βουλευτής, θα κάνω περισσότερες…

jailgoldendawn.com