Στις 14 Μαΐου 2019 θα γίνει η δίκη της φασιστικής ενέδρας του Περάματος

Αναβλήθηκε για την Τρίτη 19 Μαΐου 2019 η δίκη των ναζί του λακέδικου «σωματείου Αγ. Νικόλαος» λόγω παρέλευσης ωραρίου.

Από νωρίς το πρωί δεκάδες αντιφασίστες είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού και δεκάδων εργατικών σωματείων – φοιτητικών συλλόγων για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Δικαστήρια Πειραιά. Με πανό και συνεχή ενημέρωση από μεγάφωνα ο Μαχητικός Αντιφασισμός είχε διαμορφώσει το κλίμα καθιστώντας αφιλόξενη ζώνη τα Δικαστήρια Πειραιά για τους φασίστες.

Αν, όμως, η μία πλευρά της δίκης αφορά την καταδίκη των φασιστών, το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα δεν υποβαθμίζει την σκευωρία που προσπαθεί να στήσει η Χρυσή Αυγή με την Αστυνομία. Οι έξι κατηγορούμενοι αντιφασιστές πρέπει να αθωωθούν πλήρως και να συντριβεί η προσπάθεια ενοχοποίησης του ταξικού κινήματος παρουσιάζοντας τους υπόδικους φασίστες – μέλη της υπόδικης εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης ως «θύματα».

Η ακροδεξιά και το κράτος θα πάρουν, όμως, την απάντηση τους μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Το μαζικό κίνημα και οι οργανώσεις του, μαζικά, ενωτικά, αποφασιστικά και μαχητικά θα δώσει τις απαντήσεις τους. Η μάχη ενάντια στον εθνικισμό και στον ρατσισμό, ενάντια στην ανασυγκρότηση των Ταγμάτων Εφόδου και τη δημιουργία μαζικού ακροδεξιού πόλου θα συνεχιστεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σχολή ή σχολείο.

Το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 3μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, 45 χρόνια μετά την ταξική εξέγερση του Πολυτεχνείου θα διαδηλώσουμε ενάντια στη συνθηκολόγηση με επιταγές του κεφαλαίου, ενάντια στο εφιαλτικό μέλλον που σχεδιάζουν για μας το αστικό μπλοκ για ένα Μαχητικό Αντιφασιστικό Κίνημα που θα παλεύει για την Κομμουνιστική Εξέγερση.

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2018

_______________________________
OΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
693 968 4508
orma@riseup.net
ormantifa.org