Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής τρομοκράτησε το σταθμό Μοναστηράκι (video)

Μικρογραφία

Σκηνικό «νύχτας των κρυστάλλων», σήμερα, μέρα μεσημέρι, στο σταθμό «Μοναστηράκι» από τάγμα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης που δικάζεται ως εγκληματική, αλλά μπορεί να «σουλατσάρει» και να τρομοκρατεί ανενόχλητη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, άνθρωποι στο μετρό δέχτηκαν απειλές από μέλη της ναζιστικής οργάνωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μαρτυρία, γύρω στις 14.00 το μεσημέρι δεκάδες άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατώντας στα χέρια κοντάρια και σημαίες, κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό και αφού πέταξαν τρικάκια, φώναζαν «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς», για τον 35χρονο που σκοτώθηκε στις Βουλιαράτες.

Το προκλητικό σόου συνοδεύτηκε από απειλές κατά επιβατών που προσπάθησαν να απαθανατίσουν τα όσα διαδραματίζονταν με τα κινητά τους.

«Σβήστο γιατί θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι»: με τη φράση αυτή ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις απειλές που δέχτηκε όταν προσπάθησε να καταγράψει τη σκηνή με το κινητό τηλέφωνο, προσθέτοντας ότι ανάλογη συμπεριφορά επέδειξαν οι χρυσαυγίτες και σε άλλους επιβάτες, τους οποίους δεν άφηναν ούτε να μαζέψουν τα τρικάκια από τους χώρους του ηλεκτρικού.

koutipandoras.gr