«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμά τη μνήμη του 10χρονου ιδρυτή του Ανδρέα Γιαννόπουλου και δίνει δυναμικά το παρόν στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Ακολουθούμε την προτροπή του Ανδρέα: «Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!» και μεταφέρουμε το μήνυμά του από τον Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο!

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής εργαζόμενοι κι εθελοντές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με την ομάδα της Karcher υποστηρίζουν τον Δήμο Μαραθώνα στην μαραθώνια διαδρομή.

Η ομάδα «Run Smile Run» που αποτελείται από 130 δρομείς (εργαζόμενους, εθελοντές, ομάδα από την Bayer, ομάδα από την Teleperformance) τρέχει σε όλες τις διαδρομές, από τον Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο, από το πρωί έως το απόγευμα και μεταφέρει το μήνυμα του οργανισμού για το Χαμόγελο κάθε παιδιού!

Υπό το συντονισμό του ΕΚΑΒ και σε συνεργασία με τους διοργανωτές, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τις κινητές ιατρικές του μονάδες στελεχωμένες από γιατρούς, εργαζόμενους κι εθελοντές, θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και επί της Βασ. Σοφίας & Ηρώδου Αττικού προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποιον χρειαστεί ιατρική κάλυψη. Παράλληλα, γιατροί του οργανισμού συμμετέχουν στην ιατρική ομάδα του Μαραθωνίου που θα βρίσκεται στον τερματισμό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρισκόταν  στο Sponsor’s Village από τις 07:00 έως τις 17:00 όπου εργαζόμενοι και εθελοντές ενημέρωναν  το κοινό για το έργο και τις δράσεις του για κάθε παιδί στην Ελλάδα.

hamogelo.gr