Ούτε επί Σαμαρά έβγαλαν «αύρα» ενάντια σε διαδηλωτές.

Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. επί της οδού Πατησίων μπροστά από την κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου που εκτοξεύει νερό με πίεση εναντίον των διαδηλωτών που βρίσκονται εντός του ιδρύματος που εκτοξεύουν με την σειρά τους βροχή από βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών μέσα από το Πολυτεχνείο.

«Αύρες» δεν είχαν τολμήσει να βγάλουν εναντίον διαδηλωτών καμία πρόσφατη προηγούμενη κυβέρνηση, αφού είναι ισχυρό κατασταλτικό μέσο και η πίεση του νερού μπορεί να προκαλέσει θύματα.
Και επειδή συνηθίζεται να μιλάμε πάντα για τους κακούς κουκουλοφόρους, από μπλοκ διαδηλωτών καταγγέλλεται ότι τα ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει τη πορεία δημιουργώντας κλίμα έντασης, δίνοντας πάτημα μετά και για τις μολότοφ.

Η τελευταία φορά που κατέβηκαν αύρες των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών ήταν με υπουργό τον Μπάλκο (αν δεν τον γνωρίζετε εκεί στο «αριστερό» συναπάντημα,ρωτήστε…την Παπακώστα και τον Καμένο,θα σας πουν πόσο…καλό υπουργός ήταν).Ένα από τα «αποτελέσματα» της χρήσης των ήταν η δολοφονία των Κουμή και Κανελλοπούλου το Νοέμβρη του ’80,στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Μήπως η επανεμφάνιση αυτών των δολοφονικών μηχανών…υπονοεί κάτι,στέλνει κάποιο μήνυμα?
anemosantistasis